Ce mesaj a transmis Margherita de la Clejani. ”Mă injectez cu verzișori”

10.06.2020, 09:47
Ce mesaj a transmis Margherita de la Clejani. ”Mă injectez cu verzișori”

Margherita de la Clejani a transmis un mesaj neașteptat pe contul său de pe o rețea de socializare.

După accidentul de mașină pe care l-a provocat în luna mai a acestui an și după ce a rezultatul DrugTest a ieșit pozitiv, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost în centrul atenției. Acum, Margherita de la Clejani a transmis un mesaj neașteptat pe pagina sa de socializare.

”Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI ? ăsta e ANTIDOTUL!

Și…cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă!
Nu ai cum nu te poti compara cu mine, sunt TANK și TOP … marș că ZBOR în prima CLASĂ!?”, a scris ea în mediul online.

Mesajul a atras numeroase reacții din partea internauților, cei mai mulți criticându-i comportamentul.

S-a ales cu dosar penal din cauza maimuței

După ce Margherita de la Clejani și presupusul ei iubit, Theodor, au fost surprinși în timp ce agresau maimuța vedetei, autoritățile au luat măsuri și pe numele Margheritei de la Clejani a fost deschis un dosar penal.

După accidentul de mașină pe care l-a provocat, Margherita de la Clejani și Theodor au ieșit la plimbare într-un parc din Capitală și s-au refugiat într-un loc retras. La un moment dat, Theodor i-a dat o palmă peste cap maimuței. Ulterior, și Margherita și-ar fi bruscat animalul de companie.

În urma imaginilor care au circulat în presă, consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

citește și...