Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța agresată

09.06.2020, 15:37
Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța agresată
Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța agresată

Margherita de la Clejani are probleme. Polițiștii au deschis un dosar penal după plângerea consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu. Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța fiicei Clejanilor.

După ce Margherita de la Clejani și presupusul ei iubit, Theodor, au fost surprinși în timp ce agresau maimuța vedetei, autoritățile au luat măsuri și pe numele Margheritei de la Clejani a fost deschis un dosar penal, relatează Antena 3.

După accidentul de mașină pe care l-a provocat, Margherita de la Clejani și Theodor au ieșit la plimbare într-un parc din Capitală și s-au refugiat într-un loc retras. La un moment dat, Theodor i-a dat o palmă peste cap maimuței. Ulterior, și Margherita și-ar fi bruscat animalul de companie, notează Antena Stars.

În urma imaginilor care au circulat în presă, consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

În urma sesizării, consilierul general a primit o adresă potrivit căreia cercetările privind aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal.

 

Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalul în care este implicată fiica lor

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o hotărâre drastică. Cei doi au decis că nu vor mai face declarații în spațiul public și vor lăsa totul în seama instituțiilor statului, pentru a derula ancheta în cazul accidentului fiicei lor, Margherita.

”Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere in instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare.

Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională si ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viața intimă al fiecărei persoane!”, se arată în mesajul Clejanilor.

citește și...