Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare. Urmează să fie încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin

30.09.2021, 11:55
Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare. Urmează să fie încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin
Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare. Urmează să fie încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin

Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală. Leo de la Strehaia a primit doi ani și jumătate, iar mama lui, Maria Mihai, a fost condamnată la doi ani în spatele gratiilor, tot pentru evaziune fiscală. De asemenea, a mai fost reținut și verișorul lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia a fost reținut miercuri seară. De asemenea, au mai fost reținuți și mama și vărul său. Aceștia urmează să fie încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.

„În această seară (n.r. miercuri, 29 septembrie 2021), poliţiştii din cadrul Poliţiei Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47 și respectiv 50 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală”, a transmis Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare.  Ce pedepse au primit

Leo de la Strehaia , pe numele său real Ion-Stelică Mihai, și mama acestuia au fost condamnați la închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală. Leo de la Strehaia a primit doi ani și jumătate, iar mama lui, Maria Mihai, a fost condamnată la doi ani în spatele gratiilor, pentru evaziune fiscală.

Potrivit Hotnews, Ion-Stelică Mihai a fost condamnat la doi ani şi 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Maria Mihai a fost condamnată la 2 ani închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare. Ce a declarat acesta

Leo de la Strehaia a făcut declarații pentru CANCAN.RO după ce el și mama lui au fost condamnați la închisoare, cu executare.

”Mi-au dat pușcărie 2 ani și 6 luni, eu, și mama 2 ani. Un dosar după 12 ani. S-a primit ordin scris de la DNA să ne execute. Am o înregistrare de ședință cum ne-au judecat ca barbarii. Eram în carantină, fără să ne ia declarații. Eram bolnavi de Covid, nu au ținut cont, nimic, și avocații”, a spus Leo de la Strehaia.

 

citește și...