Legenda braziliană Ronaldo a declarat că partidele de amor “nu ar putea fi niciodată la fel de satisfăcătoare” ca o victorie la Cupa Mondială

29.11.2022, 19:13

Fostul jucător de la Real Madrid și Barcelona, Ronaldo s-a bucurat de mare succes pe scena internațională cu Brazilia, câștigând două Cupe Mondiale, lucru pe care l-a comparat cu o partidă de sex în dormitor. Un reporter l-a întrebat pe Ronaldo dacă câștigarea Cupei Mondiale a fost mai bună decât sexul – ceea ce a determinat un răspuns interesant din partea starului.

Legenda braziliană Ronaldo a recunoscut odată că a câștiga Cupei Mondială produce un sentiment mai bun decât sexul – într-un fel.

Ronaldo, care are acum 46 de ani, este un om care știe câte ceva despre ambele discipline. Fostul jucător de la Barcelona și Real Madrid a câștigat de două ori faimosul trofeu Jules Rimet – mai întâi în 1994 și apoi în 2002 – și a recunoscut, de asemenea, anterior, că obișnuia să facă sex înainte de meciuri, transmite dailystar.co.uk.

Legenda braziliană Ronaldo a declarat că partidele de amor “nu ar putea fi niciodată la fel de satisfăcătoare” ca o victorie la Cupa Mondială

El Fenomeno, așa cum a devenit repede cunoscut, nu a ieșit de pe bancă în timpul turneului din 1994 din Statele Unite. Dar și-a făcut simțită prezența opt ani mai târziu, în Coreea de Sud și Japonia, când a condus Brazilia spre a cincea victorie la Cupa Mondială.

Ronaldo a marcat de două ori în finala cu Germania, asigurându-se că nu va exista un punct culminant neașteptat. Iar după meci, un reporter l-a întrebat pe Ronaldo dacă câștigarea Cupei Mondiale a fost mai bună decât sexul – ceea ce a determinat un răspuns interesant din partea starului.

Cine este iubita vedetei

Cu un zâmbet pe chipul său cu dinți deschiși, acesta a răspuns: “Este foarte greu să te lipsești de amândouă, dar nu cred că sexul ar putea fi vreodată la fel de satisfăcător ca și câștigarea Cupei Mondiale”.

Într-un interviu din 2011, legendarul fotbalist a dezvăluit că o partidă de sex rapid înainte de meciuri îl ajuta uneori să se mențină concentrat.

“Am făcut sex de mai multe ori înainte de unele meciuri”, a declarat el pentru un post de televiziune brazilian.

Ronaldo are în prezent o relație cu bomba-sexy blondă Cecina Locks, cu aproximativ 13 ani mai tânără decât el. Locks, care este fotomodel, ar fi început să se întâlnească cu emblematicul golgheter în 2015.

Cei doi sunt fotografiați în mod regulat împreună la evenimente pe covorul roșu, inclusiv la recenta premieră a unui documentar care îi prezintă viața și cariera, intitulat: “The Phenomenon, The Rise, Fall and Redemption of Ronaldo”.

citește și...