Legătura neștiută dintre Paula Seling și Ami. ”Nu știu câți dintre voi știu”

02.11.2022, 14:34
Legătura neștiută dintre Paula Seling și Ami. ”Nu știu câți dintre voi știu”
Legătura neștiută dintre Paula Seling și Ami

Cântăreața Ami, pe numele său real Andreea Moldovan Ioana, a povestit ce relație cu totul specială are cu Paula Seling, în vârstă de 43 de ani. Ami, în vârstă de 33 de ani, a oferit amănunte în acest sens într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare. ”Nu știu câți dintre voi știu”, a scris Ami în mediiul online.

Ami a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de Paula Seling, imaginea datând din anul 2013. Cu această ocazie, Ami a povestit și ce relație specială are cu Paula Seling.

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Despre cei doi s-a spus recent că ar fi divorțat.

Legătura neștiută dintre Paula Seling și Ami.  ”Când încă nu eram mutată la București, m-a luat acasă la ea”

”“De-aș putea cumva întoarce timpul…”. Incredibil cum trec anii! Poza asta cu Paula Seling e din 2013. Eram amândouă în juriul Festivalui “Ursuletul de Aur”, la care cândva am fost și concurentă, iar Paula mă juriza. De atunci mă știu cu ea, și tot de atunci ne-am rămas aproape. Nu știu câți dintre voi știu că am cântat o perioadă bună în backing vocals pentru Paula, înainte ca eu să devin un nume cunoscut în industrie. Mi-a fost, și-mi este ca o soră mai mare. Un exemplu, pe care l-am urmat încă de mic copil. Când încă nu eram mutată la București, m-a luat acasă la ea, studiam împreună, făcea ore de canto cu mine și repetam pentru concertele ei. De aceea o apreciez atât de mult, o iubesc și îi sunt recunoscătoare pentru grija pe care mi-a purtat-o încă din copilărie și că a făcut parte din evoluția mea ca artist”, a povestit Ami în mediul online.

”Am trăit împreună multe momente pe scenă. Unul dintre ele fiind chiar pe scena Eurovision de la Oslo din 2010, când a clasat România pe locul 3. Am fost mândră să fiu acolo și să fac parte din acel imens succes.  După 10 ani, urmează să cântăm din nou împreună, și să bifăm încă un moment memorabil – pe 3 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău.  Am fost mai mult decât onorată să accept invitația Paulei, în concertul ei aniversar pentru cei 25 de ani de carieră. Dragă Paula, abia aștept să împart din nou scena și emoțiile cu tine! Așadar, vă așteptăm cu drag pe 3 noiembrie, ora 18:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac” din Chișinău, într-un eveniment de excepție”, a încheiat cânntăreața.

 

citește și...