Divorț-bombă în showbiz! Paula Seling s-ar fi despărțit de soțul ei, Radu Bucura. Primele declarații

26.10.2022, 20:03
Divorț-bombă în showbiz! Paula Seling s-ar fi despărțit de soțul ei, Radu Bucura. Primele declarații
Divorț-bombă în showbiz! Paula Seling s-ar fi despărțit de soțul ei, Radu Bucura. Primele declarații

Finalul de an vine cu un divorț-bombă în showbiz! Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, ar fi divorțat după 17 ani de mariaj. Apropiații lor susțin că cei doi s-au despărțit de ceva timp. Iată ce a declarat, în schimb, Radu Bucura! 

Paula Seling a știut dintotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Îndrăgita artistă era căsătorită cu Radu Bucura de 17 ani și formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Deși mulți se așteptau ca solista să anunțe că va aduce pe lume un copil, lucrurile stau cu totul altfel. Paula Seling și Radu Bucura și-ar fi spus adio în mare taină.

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura?

Surse din apropierea celor doi au dezvăluit că ruptura dintre cei aceștia s-ar fi produs în urma mai multor certuri. Din acest motiv, Paula Seling și Radu Bucura, cel care îi era soț și manager, au decis să o ia pe drumuri separate.

Conform Click, Radu Bucura a confirmat că nu îi mai este manager solistei, însă nu a scos vrun cuvânt despre divorțul lor, preferând să păstreze discreția.

„Nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală. Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click! 

S-au căsătorit în 2015

În vârstă de 43 de ani, Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Dincolo de cariera ei muzicală, artista a avut o relație discretă cu Radu Bucura, soțul ei care nu apare des în lumina reflectoarelor. În urmă cu ceva timp, Paula Seling făcea dezvăluiri despre mariajul său. Cântăreața vorbea foarte rar despre căsnicia cu Radu Bucura.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, spunea artista.

citește și...