Legătura dintre Adriana Antoni și Ilie Năstase. ”Eu am păstrat acea hârtie”

06.12.2020, 12:00
Legătura dintre Adriana Antoni și Ilie Năstase. ”Eu am păstrat acea hârtie”
Legătura dintre Adriana Antoni și Ilie Năstase. ”Eu am păstrat acea hârtie”

Interpreta de muzică populară Adriana Antoni are o amintiri de suflet cu legendarul campion la tenis Ilie Năstase.

Adriana Antoni a povestit că fostul mare tenismen Ilie Năstase a apărut într-un videoclip de-al ei. Ilie Năstase juca rolul tatălui și scria o scrisoare adresată fiului ei. Artista a mărturisit că a păstrat și acum textul realizat de fostul mare campion la tenis.

„Ilie Năstase este un om foarte drăguț. În timpul filmărilor joacă rolul de tată. În videoclipul meu și scrie o scrisoare spre fiul lui. Eu am păstrat acea hârtie, pentru că mi s-a părut foarte interesant”, a dezvăluit Adriana Antoni la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.


Adriana Antoni are o relație specială cu Irina Loghin


Adriana Antoni este o mare admiratoare a celebrei cântărețe de muzică populară Irina Loghin. Pe cele două artiste le leagă o relație de prietenie, despre care Adriana Antoni a dat detalii la același post de televiziune.

„Prima întâlnire cu marea doamnă a cântecului românesc o spun cu drag și emoție în suflet… Vorbim despre o legendă vie și mă bucur foarte mult că suntem contemporani și sunt prietenă cu acest suflet frumos de la care am de învățat atâtea lucruri frumoase și le port în suflet. Prietenia noastră a început din dragostea noastră de cântec”, a afirmat Adriana Antoni.

„Eu cu doamna Irina Loghin umblam împreună pentru a face sport, pentru a vorbi. Despre prima mea întâlnirea cu doamna Irina… Am știut că o să fie în acel spectacol și m-am dus pregătită cu atâtea cuvinte frumoase. Când am ajuns aproape de scenă, mai aveam câțiva pași să ajung la dânsa și ea a început să vorbească spre mine și să îmi spune atâtea cuvinte frumoase și călduroase și am muțit. Eu nu am mai putut să zic nimic”, a adăugat artista.

citește și...