Irina Loghin, mărturisiri după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Am o vârstă, m-am speriat”

16.10.2020, 10:29
Irina Loghin, mărturisiri după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Am o vârstă, m-am speriat”
Irina Loghin, mărturisiri după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Am o vârstă, m-am speriat”

Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin a explicat cum a fost pentru perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus.

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin a fost prezentă la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV și a vorbit despre perioada în care a fost diagnosticată cu Covid-19, atât ea, cât și soțul, fiul și sora acestuia.

“A venit o prietenă din Basarabia și a doua zi după ce a venit la mine s-a întâlnit cu cineva în oraș și a venit înghețat. Și nu se simțea bine după și am mers să facem testul. Amândouă am ieșit pozitiv. Când am făcut testul așa am aflat că am coronavirus. Nu am avut niciun simptom. Au venit soțul și fiul meu de la munte și au ieșit și ei pozitiv. Și nici prietena mea nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău”, a povestit artista, potrivit click.ro.

Vedeta a mărturisit că s-a speriat în momentul în care a fost depistată pozitiv cu coronavirus.


„M-am internat imediat, nu am stat. Mi-au ieșit toate analizele normale. La un moment dat, doctorița a venit și mi-a zis că am analizele normale. Am o vârstă, m-am speriat. Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun. Eu m-am bucurat că nu am avut simptome și m-am simțit foarte bine, nu mi-am pierdut gustul sau mirosul”, a afirmat cântăreața de muzică populară.

Irina Loghin a mai mărturisit că a fost sunată de diverse persoane care au întrebată câți bani a luat pentru a afirma că are coronavirus.

„M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe”, a mai spus aceasta.

Peste 168.000 de cazuri de coronavirus în România

Alte 4.013 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Joi, 15 octombrie 2020, au fost atinse noi recorduri: cele mai multe decese – 73 și cei mai mulți pacienți internați la terapie intensivă – 721.

Până acum, au decedat 5.674 de persoane diagnosticate cu COVID-19. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.611.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.770.481 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 29.646 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 17.190 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.986 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.136 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 43 de persoane.

De la debutul pandemiei, 125.009 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...