Când și-a vândut de fapt Ilie Năstase vila din Primăverii. Ce sumă se vehiculează că ar fi luat pe casă

30.10.2020, 10:59
Când și-a vândut de fapt Ilie Năstase vila din Primăverii. Ce sumă se vehiculează că ar fi luat pe casă
Când și-a vândut de fapt Ilie Năstase vila din Primăverii. Ce sumă se vehiculează că ar fi luat pe casă

Legendarul jucător de tenis Ilie Năstase a renunțat la vila pe care o deținea în cartierul Primăverii. Soția sa a dat toate detaliile.

Ilie Năstase a fost proprietarul unei vile din cartierul Primăverii timp de aproape cinci decenii. Acolo a locuit cu majoritatea partenerelor sale de viață. Acum s-a aflat că Ilie Năstase a vândut reședința de lux anul trecut. Actuala sa soție, Ioana Simion, a dat detalii în acest sens pentru click.ro.

Ilie Năstase a obţinut o sumă destul de mare pentru imobilul. Se ­vehicu­lea­ză suma de jumătate de milion de euro. “Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut însă, nu ştiu suma, nici nu mă interesează. Sunt banii lui. Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren”, a declarat Ioana Simion pentru sursa mai sus-menționată.

S-a spus că Ilie Năstase și-a vândut casa ca să-i ia mașină soției

În luna septembrie, Ioana Simion a primit un cadou în avans cu ocazia zilei sale de naștere. Ilie Năstase, soțul său, i-a cumpărat o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumita firmă Bentley – Continental GT Sport, cu două uși. S-a spus că Ilie Năstase și-ar fi vândut casa ca să-i cumpere consoartei sale mașina de lux.

Ioana Simion a ținut să lămurească situația. „Sub nicio formă nu este adevărat ce scrie în presă. Nu are legătură mașina cu vânzarea casei. Mașina a fost cadou de ziua mea. Chiar am rămas și eu surprinsă când am citit. Avem unde să stăm când venim în Capitală”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

Ioana Simion a comentat și despre situația financiară a partenerului ei de viață. „Stă destul de bine pe plan financiar, dar nu este cazul să dau eu detalii de genul. Mașina a fost făcută cadou, nu are nicio legătură cu casa”, a mai spus ea.

citește și...