Lavinia Pîrva și-a deschis magazin de haine. Cât costă obiectele vestimentare comercializate de soția lui Ștefan Bănică Junior

27.09.2020, 11:56
Lavinia Pîrva și-a deschis magazin de haine. Cât costă obiectele vestimentare comercializate de soția lui Ștefan Bănică Junior
Lavinia Pîrva și-a deschis magazin de haine. Cât costă obiectele vestimentare comercializate de soția lui Ștefan Bănică Junior

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 35 de ani, s-a apucat de afaceri. Soția lui Ștefan Bănică Junior și-a deschis un magazin online de haine pentru femei.

Lavinia Pîrva şi-a deschis un magazine online cu haine împreună cu Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Bogdan Ionescu (Syda), potrivit okmagazine.ro.

Cântăreața își promovează intens afacerea pe rețelele de socializare. Chiar ea pozează în ținutele scoase la vânzare.


“Fiind ataşată de outfit-urile confortabile şi de calitate, simţindu-mă comod învăluită în ţesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea şi bunul gust.

Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop”.

Conform sursei mai sus-menționate, în magazinul online, Lavinia Pîrva vinde rochii, buze, salopete, pantaloni, articole sport şi altele. Preţurile variază: un hanorac costă 297 de lei, o pereche de pantaloni scurţi, 190 de lei (redusă de la 220 de lei), o rochie de la 280, până la 500 de lei, o vestă 350 de lei şi un costum de trening, 400-460 de lei.

Lavinia Pîrva are un băiețel cu Ștefan Bănică Junior

Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.  Mezinul, Alexandru, băiețelul pe care Ștefan Bănică îl are cu Lavinia Pîrva, a împlinit un an în luna mai a acestui an.

”Seamănă (n.r. Alexandru) cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic” cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a declarat artistul de curând.

Ștefan Bănică a explicat și ce a însemnat pentru el venirea pe lume a lui Alexandru.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a mărturisit el.

citește și...