Prima fotografie cu Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva din vacanța în Bulgaria. ”În sfârșit”

06.08.2020, 09:09
Prima fotografie cu Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva din vacanța în Bulgaria. ”În sfârșit”
Prima fotografie cu Ștefan Băînică Junior și Lavinia Pârva din vacanța în Bulgaria. ”În sfârșit”

Lavinia Pârva se află în vacanță cu soțul ei, Ștefan Bănică Junior, în Bulgaria. Artista a publicat prima fotografie din vacanț/ă în care apare alături de partenerul ei de viață.

Dacă până acum a postat, pe contul ei de socializare doar imagini în care apare singură la plajă, acum Lavinia Pîrva a dat publicității o fotografie pe care o așteptau toți fanii ei. În imagine, cântăreața apare alături de partenerul ei de viață, în vacanța pe care o petrec în Bulgaria.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau de mână, ca doi îndrăgostiți, extrem de zâmbitori și de relaxați.


Ipostaza a fost pe placul fanilor, care au dat like după like, iar comentariile au curs pe contul de socializare al artistei.

”Superbi”, ”Ce frumoși sunteți”, ”În sfârșit o poză în doi”, ”Eeee, așa da!”, ”Super tare poza cu voi”, ”Cel mai frumos și minunat cuplu”, ”În sfârșit o poză cu el”, ”În sfârșit! Foarte frumos vă stă împreună”, ”Sunteți splendizi”, ”Da, vă potriviți”, ”O pereche fparte frumoasă”, ”În sfârșit o poză împreună”, ”Sunteți frumoși”, ”Bănică a întinerit lângă tine”, ”Sunteți foarte frumoși împreună”, ”În sfârșit vă văd împreună! Ce frumoși sunteți”, ”Ce poză frumoasă”, ”Sunteți superbi și separat și împreună”, ”Ștefan de ce nu pune niocio poză cu voi doi?”, ”Sunteți superbi împreună”, au fost mesajele internauților la postarea Laviniei Pîrva.

Sunt părinții unui băiețel

Lavinia Pîrva a făcut parte din trupa Spicy. După destrămarea formației, artista a ales cariera solo.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2017. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, care a împlinit un an.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a fost mesajul transmis de cântăreață de ziua de naștere a filui ei.

citește și...