Ipostază emoționantă cu Lavinia Pîrva și băiețelul ei. ”Minunea vieții mele este el”

26.06.2020, 10:10
Ipostază emoționantă cu Lavinia Pîrva și băiețelul ei. ”Minunea vieții mele este el”
Ipostază emoționantă cu Lavinia Pârva și băiețelul ei. ”Minunea vieții mele este el”

Cântăreața Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază plină de tandrețe alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior, Alexandru.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală și încearcă să-și țină băiețelul departe de lumina rfeflectoarelor. Cu toate acestea, artista le-a făcut o supriză fanilor ei de pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie cu micuțul. Alexandru s-a făcut băiat mare, e blonduț și grăsuț și stă cuibărit în brațele mamei sale.

„Minunea vietii mele este el”, a scris Lavinia Pârva în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Postarea a adunat mii de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților.

”Îngeraș frumos”, ”Să crească mare și sănătos și să vă bucure sufletele”, ”Să dea Dumnezeu să fie sănătos și să aibă noroc înm viață”, ”E cel mai frumos moment”, ”Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?!Tot așa de frumos este că mama lui?!”, ”Piciul,este dolofănel. Și cred că blondul l-am luat de la bunica paternă”, ”În sfârșit! o poză cu minunea! să vă trăiască!”, i-au transmis internauții Laviniei Pîrva.

Fiul ei a împlinti un an

Lavinia Pîrva a făcut parte din trupa Spicy. După destrămarea formației, artista a ales cariera solo.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2017. Băiețelul lor, Alexandru,  a împlinit un an de curând.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a fost mesajul transmis de cântăreață de ziua de naștere a filui ei.

citește și...