Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre rolul de mamă: “Niciodată nu am fost mai obosită!”

24.01.2021, 11:01
Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre rolul de mamă: Niciodată nu am fost mai obosită!
Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre rolul de mamă: "Niciodată nu am fost mai obosită!"

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a devenit mamă pentru prima dată în mai 2019. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar rolul de mamă i-a schimbat complet viața. 

Solista a mărturisit că se bucură de fiecare clipă trăită în postura de mamă, însă a recunoscut că activitățile cu fiul ei, Alexandru, o extenuează foarte mult.

Lavinia Pîrva, extenuată de fiul său

Lavinia Pîrva a fost invitată în platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Ea a recunoscut că mama ei o ajută cu creșterea și educația celui mic.

‘Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.’, a spus Lavinia Pîrva la Star Matinal.

Lavinia Pîrva nu poartă verighetă

În urmă cu câteva luni, Lavinia Pîrva a mărturisit care este motivul pentru care nu poartă verigheta. Ea susține că nu obișnuiește să poarte accesorii.

‘Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa’, a spus Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii ‘Xtra Night Show’.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

citește și...