Lavinia Pîrva dă detalii despre băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Are niște înclinații foarte interesante”

10.12.2020, 10:13
Lavinia Pîrva dă detalii despre băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Are niște înclinații foarte interesante”

Cântăreața Lavinia Pîrva a scos la iveală amănunte nebănuite despre băiețelui ei și al lui Ștefan Bănică Junior.

Lavinia Pîrva a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a explicat că fiul ei și al lui ștefan Bănică Junior, Alexandru – în vârstă de un an și jumătate, are deja înclinații artistice. “Noi ascultăm muzică, în perioada asta și colinde, tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru oricum știe majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaște, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, a declarat vedeta.

Lavinia Pîrva a povestit și despre pasiunea neobișnuită la micuțului Alexandru. “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…) A venit și Moș Nicolae… Bineînțeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii. Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul. Dar dacă i-aș da un aspirator și nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui. (…) Are niște înclinații foarte interesante”, a mai spus soția lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Junior se declară un tată împlinit

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relație foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat recent Ștefan Bănică Junior pentru revista Viva.

citește și...