Lavinia Pîrva, despre al doilea copil. ”Nu știu ce o să se mai întâmple”

11.12.2020, 16:26
Lavinia Pîrva, despre al doilea copil. ”Nu știu ce o să se mai întâmple”
Lavinia Pîrva, despre al doilea copil. ”Nu știu ce o să se mai întâmple”

Cântăreața Lavinia Pîrva a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Actuala parteneră de viață a lui Ștefan Bănică Junior a fost invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, unde a fost întrebată despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

„Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor”, a declarat Lavinia Pîrva, citată de spynews.ro.

Lavinia Pîrva se declară fericită

Lavinia Pîrva afirmă că trece prin cea mai frumoasă peioadă din viața ei. Cântăreața vrea să petreacă cât mai mult timp alături de băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Junior pentru a nu pierde nimic din evoluția micuțului.

De asemenea, Lavinia Pîrva a mărturisit că cea care o ajută în acestă perioadă este mama sa.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită”, a mai declarat Lavinia Pîrva, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce spunea Ștefan Bănică despre copiii lui

Ștefan Bănică Junior a făcut recent declarații despre copiii săi într-un interviu pe care l-a acordat  pentru okmagazine.ro.

„Fiu-miu, Ştefan, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde. Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: „Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri”, a povestit Ștefan Bănică Jr.

„Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus acesta.

citește și...