Lavinia Goste și Marius Zorilă, infectați cu COVID-19. ”Nu este ușor, dar ne descurcăm”

22.03.2021, 10:43
Lavinia Goste și Marius Zorilă, infectați cu COVID-19. ”Nu este ușor, dar ne descurcăm”

Artiști de muzică populară Lavinia Goste și Marius Zorilă au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Lavinia Goste și partenerul ei de viață, Marius Zorilă, au fost testați pozitiv la jumătatea săptămânii trecute. Fetițele lor însă, gemenele în vârstă de 7 ani, Ioana și Maria, nu au contractat virusul. “La 1 an de pandemie, am fost testați amândoi pozitiv, fetițele sunt negative. Nu este ușor, dar ne descurcăm… Marius nu prea iese din cameră, doar eu ce ies pentru treburile ce țin de casă, sperăm să avem o formă ușoară și fetele să nu ia virusul de la noi. Pe când trebuia să trecem la acțiune pe plan muzical, inregistrări, clipuri, plus un nou proiect, a venit Covidul…Primul care a avut simptome a fost Marius, cu dureri în gât și la două zile am început și eu să am dureri în gât. Seara m-am testat la o clinică și am ieșit pozitiv, apoi următoarea zi s-au testat și fetele, și Marius, soțul meu fiind pozitiv, iar fetele negative, noi fiind ușurați, de altfel, și totodată foarte grijulii. Ușurați și pentru că nu am băgat toată clasa fetelor în online. Deocamdată ele nu au nimic, se pare că au imunitate foarte bună. Noi suntem mai bine de sâmbătă seară”, a explicat Lavinia Goste, potrivit click.ro.


“Pe lângă durerile de gât, am avut tuse seacă, dureri musculare deși îmi venea să plâng de durere, datorită fetelor care aveau tot felul de nevoi, am făcut mișcare și chiar puțină gimnastică și pot să spun că am învins durerile acelea… Cred că dacă nu erau fetele zăceam în pat și îmi era mai greu. Marius a fost mai afectat dar l-am ridicat din pat la mișcare și evident cu un tratament adecvat am reușit să ne punem pe picioare mai repede decât credeam. A fost greu cu masca prin casă, fetelor le-a fost greu fără îmbrățișările și pupicurile noastre, chiar numără zilele până când vom reveni la vechile noastre obiceiuri. Abia așteptăm să dormim iar împreună și să se furișeze la noi în pat, dar și să ieșim din carantină, să putem îndeplini tot ceea ce ne-am propus”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

897.115 de cazuri de coronavirus în România

În România au fost raportate, duminică, alte 4.267 de cazuri de infectare cu COVID-19. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 897.115. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 76 de decese. Până astăzi, 22.208 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, precizează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.897. Dintre acestea, 1.334 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.486.880 de teste RT-PCR și 501.385 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 62.484 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.467 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 54.352 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 116 persoane.

citește și...