Laurette tună și fulgeră după ce bunicul său a fost externat. ”În spitalul ăsta, oamenii sunt tratați ca niște animale”

20.06.2020, 10:05
Laurette tună și fulgeră după ce bunicul său a fost externat. ”În spitalul ăsta, oamenii sunt tratați ca niște animale”
Laurette tună și fulgeră după ce bunicul său a fost externat. ”În spitalul ăsta, oamenii sunt tratați ca niște animale”

Laurette a făcut noi declarații după ce bunicul său a fost externat din spital plin de vânătăi pe corp.

Bunicul vedetei a fost internat în spital după ce a suferit un preinfarct. Acesta a stat intenat timp de zece zile la Spitalul Județean Brăila. Bunicul lui Laurette a ieșit din spital plin de vânătăi, lucru care a revoltat-o la culme pe aceasta.

”Bunicul meu a fost internat tiimp de zece zile în spital. Cuvintele nu își au rostul pentru că pozele vorbesc de la sine. Mă bucur foarte mult că bunicul meu este în viață și că l-am luat acasă întro stare, aș putea spune, cât de cât ok. Din păcate, asta se întâmplă în sistemul sanitar din România.

E păcat, pentru că rar mai găsești medici și asistente care să își facă meseria cu drag. Ce pot să spun este că în spitalul ăsta, oamenii sunt tratați ca niște animale, nu mi se pare mie, vorbesc sutele de mesaje pe care le-am primit. Nu am cuvinte”, a spus Laurette, potrivit spynews.ro.

Timp de două zile, nimeni din familie nu a știut nimic despre bunicul vedetei

Laurette a explicat și de ce tratament a avut parte bunicul său, afirmând că timp de două zile nimeni din spital nu a oferit informații familiei despre starea bunicului.

”Bunicului meu i s-a administrat un tratament, iar branula respectivă nu i-a fost așezată cum trebuie și ar fi spus asistentelor că îl doarte foarte tare, dar, ca de obicei, la bătrâni se țipă și nu se face nimic. A fost luat cu salvarea și dus la spital, pe mama nu a băgat-o nimeni în seama timp de 24 de ore.

M-a sunat disperată să merg la Brăila și să încerc să vorbesc cu cineva, pentru că nici măcar nu știe la ce medic este. Nimeni nu a ieșit, timp de două zile, să îi spună mamei dacă bunicul a fost transferat în salon, dacă este la terapie intensivă, absolut nimeni nu știa nimic de el”, a mai spus vedeta.

Laurette a mărturisit că se bucură că bunicul ei se află în siguranță, acasă.

”Chiar dacă este bătrân, eu consider că cu ei ar trebui să avem mai multă inimă, să fim mai miloși și să nu ne mai batem joc de ei, chiar dacă nu mai au multe zile de trăit. I-au distrus brațul, burta și trei zile la rând i-au injectat tratamentul pe lângă venă. Totuși, e bine că s-a terminat cu bine și că nu a au ajuns să ni-l dea acasă sub altă formă. Noi, familia, ne bucurăm că tataie este sănătos și acasă, iar dacă se va întâmpla ceva, măcar este acasă, nu acolo în spital”, a mai afirmat ea.

citește și...