FOTO / Laurette, în stare de șoc după ce a văzut cum a ieșit bunicul său din spital. ”Să vedeți în ce țară trăim și în ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare”

17.06.2020, 15:15
FOTO / Laurette, în stare de șoc după ce a văzut cum a ieșit bunicul său din spital. ”Să vedeți în ce țară trăim și în ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare”
Laurette, în stare de loc după ce a văzut cum a ieșit bunicul său din spital. ”Să vedeți în ce țară trăim și în ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare”

Laurette Atindehou este extrem de revoltată după ce a văzut cum a fost externat bunicul său. Acesta este plin de vânătăi.

Laurette are probleme în familie. Bunicul vedetei a fost internat în spital după ce a suferit un preinfarct.
Acesta a stat intenat timp de zece zile la Spitalul Județean Brăila. Bunicul lui Laurette a ieșit din spital plin de vânătăi, lucru care a revoltat-o la culme pe vedetă.


”Mâncarea este susă bolnavilor ca la porci”


Laurette a arătat imagini șocante cu vânătăile de pe corpul bunicului său și a comentat în termeni duri la adresa sistemului sanitar din România.

”Bunicul meu!!! Atașez aceste poze să vedeți în ce țară trăim și în ce hal a fost externat după 10 zile de spitalizare ,în Brăila la Spitalul Județean. Săptămana trecută am fost în vizită la bunicul meu care a fost luat cu ambulanaă acum câteva zile deoarece a făcut un preinfarct, a venit salvarea, luat dus la spital, internat .

Evident că nimeni din familie nu a fost lăsat să intre să-l viziteze, mâncarea este dusă bolnavilor ca la porci, pături de tot rahatul, nu mai vorbim de mâncare și tratament. În ce țară trăim? De ce mai plătim asigurare medicală?? Cum să externezi un bătran în halul acesta ??? Doamne Dumnezeule, ce oameni sunteți?? Cum ați putut să vă bateți joc de un bătran în acest fel??? Mi-e scarbă de sistemul medical românesc.

Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu în halul acesta ar trebui să răspundă pentru  bătaia asta de joc?!! Hal de medici, vai de capul vostru!!! Spital de rahat și medici de tot râsul , vă bateți joc de oamenii care stau în fața spitalului . Nu am cuvinte!!! Am rămas efectiv șocată când l-am văzut în starea asta externat. Mulțumim domnului doctor Nițu de la medicală etajul 4 Spitalul Județean Brăila, unde oameni sunt tratați ca animalele”, a scris Laurette în mediul online.

citește și...