Motivul pentru care Laurette a ajuns la spital. ”Nu-mi mai simțeam degetele de la mâna dreaptă”

26.05.2020, 12:11
Motivul pentru care Laurette a ajuns la spital. ”Nu-mi mai simțeam degetele de la mâna dreaptă”
Motivul pentru care Laurette a ajuns la spital. ”Nu-mi mai simțeam degetele de la mâna dreaptă”

Laurette a fost nevoită să meargă la spital după ce a fost mușcatîă de câinele de care avea grijă.

Laurette a trecut printr-un incident neplăcut. Aceasta a ajuns la spital după ce a fost mușcată de mână de unul dintre câinii de care are grijă.  Prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Laurette a explicat ce s-a întâmplat.

”Ce să pățesc? M-a mușcat acum două săptămâni, dar acum sunt bine, sănătoasă. M-a mușcat de deget. Pentu că fiica mea este înnebunită după animale și tot ce găsește pe stradă strânge. Și avem doi căței pe care îi hrănim încă de când ne-am mutat acolo și eu dându-le într-o dimineață de mâncare, unul dintre ei fiind mai înfometat, în loc să-și muște prietenul, m-a mușcat pe mine de deget.

Cu spital, cu injecție. A fost foarte rău. Am mers imediat la medic, pentru îngrijiri medicale. Câinele este de talie mare, are 18 kilograme. Nu-mi mai simțeam degetele de la mâna dreaptă”, a explicat Laurette la emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu, potrivit vorbestelumea.protv.ro.


Ce a făcut în izolare

Lauretta a explicat și cum și-a ocupat timpul în perioada de stare de urgență în România în urma pandemiei de coronavirus. Vedeta a mărturisit că a profitat de prima zi de relaxare pentru a-și vizita mama și pe bunicii ei, bucurându-se enorm că aceștia sunt sănătoși.

”Am trecut cu greu în primele două săptămâni. Am trecut și eu prin diferite stări, așa cum a trecut toată lumea. Până ne-am obișnuit cu situația. dar încet-încet a fost ok, pentru că am făcut tot felul de activități cu fetița, a mai venit și tatăl ei în vizită, au mai gătit împreună. Iar în prima zi de relaxare, repede la mama și la bunici, i-am vizitat. A fost foarte, foarte frumos. Am făcut grătar. M-am bucurat foarte mult că toată lumea este sănătoasă”, a mai spus Laurette.

citește și...