Laurette are planuri mari. ”Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa”

09.03.2021, 09:53
Laurette are planuri mari. ”Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa”
Laurette are planuri mari. ””Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foate mult timp așa”

Laurette a afirmat că este mai fericită ca niciodată. Are o relație și mai vrea un copil.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. În prezent, aceasta are o relație cu fotbalistul de la Dinamo Magaye Gueye. La emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, Laurette a făcut dezvăluiri despre viața sa din prezen, declarându-se foarte fericită.

„Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum. Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pentru că și eu am un frate și e bine să ai pe cineva ca să nu fii singur”, a afirmat vedeta, citată de spynews.ro.

Laurette: ”Singura care se bagă în ceață sunt eu”

„Singura care se bagă în ceață sunt eu. Mi-au trecut nervii. Acum 2 ani mi-aș fi dorit să am o casă, un copil, lucruri care s-au împlinit. Sunt lucruri care mi se întâmplă și atunci când crezi cu adevărat și trimiți Universului dragostea ta, se întoarce la tine într-o formă sau alta. Am trimis gândurile mele în Univers și Dumnezeu mi-a trimis pe cineva de care îmi place”, a mai spus ea.

Laurette a mărturisit că și în relația ei din prezent există povocări, ca în orice relație.

”Nu sunt bipolară, dar trec de la o stare la alta, în funcție de vreme. Iubirea e frumoasă, adică dacă îți găsești jumătatea și sufletul pereche, iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi o persoană. Aș putea zice că da, dar e greu. Iubirea asta este complexă. Poți să fii îndrăgostit. Doar că fluturașii ăia nu țin mult și trebuie să fii un cuplu puternic, ca să poți face față provocărilor. Tot mai multe cupluri se despart chiar dacă au copii, chiar dacă nu. Tentațiile sunt mari. Atunci când suntem tineri, frumoși, cunoscuți, e foarte greu să faci față provocărilor”, a încheiat vedeta.

citește și...