Laurette, despre căsătoria cu fotbalistul Magaye Gueye: ‘El m-a cerut, iar eu am spus: Da’

29.01.2021, 19:47
Laurette, despre căsătoria cu fotbalistul Magaye Gueye: 'El m-a cerut, iar eu am spus: Da'
Laurette, despre căsătoria cu fotbalistul Magaye Gueye: 'El m-a cerut, iar eu am spus: Da'

Laurette Atindehou a fost prezentă, vineri (29 ianuarie), în emisiunea lui ‘Teo Show’, de la Kanal D. Mulatra a dorit să facă lumină cu privire la cele două filmulețe care au fost date publicității fără voia ei sau a iubitului său, fotbalistul Magaye Gueye. 

În urmă cu două luni, Laurette și o prietenă s-au filmat în timp ce se bălăceau în jaccuzi alături de fotbalistul de la Dinamo, Magaye Gueye, într-un hotel din Poiana Brașov. La scurt timp, filmulețele respective au ajuns pe internet și au provocat mare vâlvă.

Laurette, adevărul despre relația cu fotbalistul Magaye Gueye

Laurette Atindehou a mărturisit că acele clipuri au ajuns în spațiul public fără voia celor doi protagoniști. Pe de altă parte, Laurette a recunoscut că se iubește cu fotbalistul de la Dinamo de trei luni.

‘El m-a cerut în casătorie, iar eu am spus: Da! Acest filmuleț și celălalt au ajuns în presă fără voia noastră. Primul filmuleț de la munte, din jacuzzi, a fost o joacă între noi. Prietena cu care eram era împreună cu iubitul ei, era și el pe filmare. Din păcate, acel video a ajuns în presă pentru că agentul lui de fotbal a avut o discuție cu el, o ceartă, și a fost oarecum șantajat.

A zis: dacă nu faci ce spun eu, o să  trimit video-ul la ziariști. Era o distracție în jacuzzi, fiecare om în viața lui privată face ce vrea. Eram la munte, era în timpul lui liber. El e un fotbalist serios. Noi suntem împreună de vreo trei luni și nu știa nimeni. Eu îl cunosc pe el de dinainte să vină în România, ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni în Paris.’, a declarat mulatra la Kanal D.

Laurette a făcut pace cu tatăl fiicei sale

Laurette Atindehou și Mihai Ștefan au făcut pace, iar bărbatul își poate vizita fetița ori de câte ori dorește. Mulatra a dezvăluit că relația lor este una pașnică acum.

M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate.

Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette, pentru impact.ro.

citește și...