Laurette a recunoscut că nu a fost o soție fidelă! Cum și-a înșelat fostul soț

15.11.2020, 00:29
Laurette a recunoscut că nu a fost o soție fidelă! Cum și-a înșelat fostul soț
Laurette a recunoscut că nu a fost o soție fidelă! Cum și-a înșelat fostul soț

Laurette Atindehou are o viață amoroasă controversată!

Vedeta în vârstă de 34 de ani s-a despărțit cu scandal de tatăl fiicei sale, Serena, în urmă cu mai bine de cinci ani, și a fost căsătorită pentru o perioadă scurtă de timp cu omul de afaceri, Ciprian Nistor, care în prezent este la pușcărie.

Mariajul celor doi nu a rezistat prea mult, iar Ciprian Nistor a acuzat-o pe mulatră că se vedea și cu alți bărbați în timp ce el își ispășea pedepsa.

Laurette Atindehou a înșelat

Recent, Laurette a recunoscut, fără ezitări, că nu a fost o iubită și o soție fidelă.

‘Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24, adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart.

Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelată, a dezvăluit ea, la Antena Stars.

A fost căsătorită cu Ciprian Nistor

Laurette Attindehou s-a căsătorit, în februarie 2017, în penitenciarul Jilava cu omul de afaceri Ciprian Nistor. După nici un an și jumătate de mariaj, mulatra anunța că divorțează de acesta.

‘După divorț nu a fost deloc ușor. Am trăit o poveste de dragoste, am fost căsătorită cu acte, dar nu a fost să fie. Asta e viața. Am rămas în relații bune cu fostul soț. Îl mai vizitez la pușcărie. Ultima dată am mers la penitenciar să-l văd acum șapte luni. Nu știu câți ani mai are de ispășit pedeapsa’, a declarat Laurette pentru Click!, în martie 2019.

citește și...