Laurette abia așteaptă să-și revadă tatăl. ”De aproape opt ani nu ne-am mai văzut”

22.02.2021, 15:41
Laurette abia așteaptă să-și revadă tatăl. ”De aproape opt ani nu ne-am mai văzut”
Laurette abia așteaptă să-și revadă tatăl. ”De aproape opt ani nu ne-am mai văzut”

Laurette abia așteaptă reîntâlnirea cu tatăl ei, pe care nu l-a mai văzut de opt ani.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. În ceea ce îi privește pe părinții vedetei, Laurette și-a cunoscut tatăl, pe care nu l-a văzut niciodată timp de 27 de ani, în cadrul unei emisiuni TV. Acum, Laurette a mărturisit că nu s-a mai văzut cu acesta de opt ani, însă există șanse să se revadă în curând.

Christian, tatăl lui Laurette, locuiește în Benin, Africa. „De aproape 8 ani nu ne-am mai văzut. Există șansa să ne vedem, am vorbit cu el despre asta. El ne așteaptă acolo sau, dacă nu se va putea, vrea să vină el din nou în România. Vorbim destul de des, ca să zic așa”, a declarat Laurette pentru click.ro.

Laurette și-a sunat tatăl după operația la ochi suferită de mama sa

Laurette l-a sunat pe tatăl ei de curând, după ce mama sa, Cornelia, a suferit o operație de cataractă.

”Acum am vorbit că s-a operat mama la ochi și am vrut să-i fac o surpriză, să vorbească cu tata ca să o încurajeze. Am operat-o de cataractă, era într-un stadiu avansat boala”, a mai spus vedeta.

Laurette a povestit și ce au făcut părinții ei în momentul în care au vorbit la telefon. ”Au râs, au glumit și au depănat amintiri, dar un singur lucru am înțeles: că ei chiar s-au iubit sincer și fără interes. Am înțeles că a fost dragoste mare și m-am născut dintr-o iubire mare. Recunosc că am plâns, dar în același timp încercam să fiu pozitivă și să râd împreună cu ei, chiar dacă m-a trecut un amestec de sentimente”, a detaliat Laurette.

citește și...