Laurette, mărturisiri despre tatăl său, pe care l-a cunoscut după 27 de ani. ”Eu nici în poze nu l-am văzut”

16.02.2021, 12:50
Laurette, mărturisiri despre tatăl său, pe care l-a cunoscut după 27 de ani. ”Eu nici în poze nu l-am văzut”
Laurette, mărturisiri despre tatăl său, pe care l-a cunoscut după 27 de ani. ”Eu nici în poze nu l-am văzut”

Laurette nu și-a cunoscut tatăl timp de foarte mulți ani. Vedeta a făcut mărturisiri în acest sens la o emisiune TV.

Laurette și-a cunoscut tatăl pe care nu l-a văzut niciodată timp de 27 de ani, în cadrul unei emisiuni. Aceasta a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, despre momentul în care și-a cun oscut părintele.

„Am plâns atunci când l-am revăzut. Am trăit o mare emoție, pentru că eu nu credeam. Tata a venit într-o emisiune TV. Eu nici în poze nu l-am văzut. A înghețat sângele în mine când l-am văzut”, a declarat Laurette.


Laurette, despre tatăl său. ”Eu nu l-am întrebat niciodată de ce a plecat”

Laurette a mărturisit că nu l-a întrebat niciodată pe tatăl său de ce a plecat și a părăsit-o pe mama ei.

„Eu nu l-am întrebat niciodată de ce a plecat, după ce l-am revăzut după 27 de ani. Vorbim la telefon, ne trimitem mesaje, tatăl meu mă așteaptă la el în Africa și îmi tot spune că e bolnav și că își dorește foarte mult să îmi cunosc frații: 2 surori și un frate. Mi-aș dori enorm să îi cunosc”, a mai declarat Laurette, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Aș vrea să îl mai văd o dată în viața mea pe tata pentru că nu a fost ușor. A stat în casă 10 zile, dar nu l-am intrebat niciodată de ce a plecat. Încercam să mă bucur de prezența lui și au trecut atât de repede zilele… când aștepți 20 de ani, cele 10 zile trec foarte repede. Poate până la sfârșitul vieții… nu se știe niciodată”, a mai afirmat vedeta.

Laurette este mama unei fetițe

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Vedeta a povestit prin ce momente dificile a trecut.

Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a spus ea.

citește și...