Decizia luată de Laurette. ”Încă mă vindec de tot dezastrul pe care alții l-au lăsat în sufletul meu”

09.03.2020, 13:33
Decizia luată de Laurette. ”Încă mă vindec de tot dezastrul pe care alții l-au lăsat în sufletul meu”
Decizia luată de Laurette. ”Încă mă vindec de tot dezastrul pe care alții l-au lăsat în sufletul meu”

Laurette a povestit despre viața sa sentimentală într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare. Vedeta a mărturisit că este singură și că a decis să nu se implice în nicio relație, cel puțin deocamdată.

Deși este singură, Laurette se declară fericită cu statutul ei, după cum afirmă în mesajul publicat pe contul său de Facebook.

”Sunt singură şi fericită, mi-am dat seama că n-am nevoie de altcineva ca să pot zâmbi sincer şi ca să am un zâmbet de milioane pe faţă. Mi-am dat seama că aveam nevoie să fiu singură pentru a descoperi că mă am pe mine însămi alături atunci când toţi ceilalţi aleg să plece şi să mă lase, chiar dacă poate am nevoie de ei.

Aşa că, nu mulţumesc, am să iubesc mai târziu. Deocamdată încă mă vindec de tot dezastrul pe care alţii l-au lăsat în sufletul meu. Deocamdată nu mai am chef, dar chiar nu mai am chef, să las toţi oamenii fără valoare să păşească în sufletul încălţaţi şi să nu le pese că am şi eu sentimente şi că dacă i-am lăsat în al meu suflet, atunci simt ceva frumos pentru ei… Iar ei nu fac decât să joace în picioare acele sentimente pe care eu le port cu grijă pe inimă”, se arată în mesajul  vedetei.

Laurette mărturisește că vrea să se odihneasă și să își dedice mai mult timp.

”Acum mă odihnesc şi petrec timp în compania mea. Am descoperit că sunt un om minunat, mai ales atunci când nu sufăr după cei care nu-mi merită suferinţa şi nici măcar zâmbetele. Am descoperit că sunt o companie plăcută şi că-mi pot oferi căldură, linişte, înţelegere, tot ceea ce alţii nu mi-au oferit până la final. Ştiu să ascult, ştiu să-mi pun pansamente pe rănile sufletului… Poate că eu ştiu cel mai bine să mă vindec şi poate că am greşit căutând vindecarea la alţii.

Pentru o vreme ai nevoie să petreci timp cu tine însăţi pentru că numai aşa te poţi redescoperi şi îţi poţi da seama ce om minunat eşti. Pentru că eşti un om minunat, chiar dacă ai suferit după oameni care n-au meritat, chiar dacă ai plâns, chiar dacă ai avut de multe ori sufletul în genunchi. Asta trebuie să ştii, că eşti un om minunat şi că, din când în când, mai trebuie să petreci timp şi cu tine însăţi.

Singură şi fericită. Nu mulţumesc, am să iubesc mai târziu. Acum mă odihnesc şi petrec timp în compania mea. Am descoperit că sunt un om minunat”, a mai scris ea.

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

citește și...