FOTO / Laurette a înnebunit plaja. În ce poziții incendiare s-a pozat

24.08.2020, 09:10
FOTO / Laurette a înnebunit plaja. În ce poziții incendiare s-a pozat
FOTO / Laurette a înnebunit plaja. În ce poziții incendiare s-a pozat

Laurette a încins atmosfera la plajă. Vedeta s-a pozat în ipostaze provocatoare la malul mării.

Laurette este o femeie frumoasă, care știe cum să atragă atenția asupra ei. Vedeta s-a aflat zilele acestea pe litoral, la Mamaia, unde și-a etalat trupul cu forme apetisante în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, vedeta a pozat ca salvamar, scoțându-0și în evidență atuurile fizice: picioare lungi și tonifiate, posterior ferm și bombat și bust impresionant.

”Astăzi sunt pe post de salvamar!!! Vin sa te salvez”, a notat Laurette în dreptul fotografiei.

”Acum înțeleg de ce mor mulți la mare”, ”Ești bombă”, ”Cum se uită tipul de lângă tine…”, i-au transmis prietenii virtuali lui Laurette.

Ce spunea Laurette despre viața sa sentimentală

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Laurette a povestit despre viața sa sentimentală într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare. Vedeta a mărturisit că este singură și că a decis să nu se implice în nicio relație, cel puțin deocamdată.

”Sunt singură şi fericită, mi-am dat seama că n-am nevoie de altcineva ca să pot zâmbi sincer şi ca să am un zâmbet de milioane pe faţă. Mi-am dat seama că aveam nevoie să fiu singură pentru a descoperi că mă am pe mine însămi alături atunci când toţi ceilalţi aleg să plece şi să mă lase, chiar dacă poate am nevoie de ei.

Aşa că, nu mulţumesc, am să iubesc mai târziu. Deocamdată încă mă vindec de tot dezastrul pe care alţii l-au lăsat în sufletul meu. Deocamdată nu mai am chef, dar chiar nu mai am chef, să las toţi oamenii fără valoare să păşească în sufletul încălţaţi şi să nu le pese că am şi eu sentimente şi că dacă i-am lăsat în al meu suflet, atunci simt ceva frumos pentru ei… Iar ei nu fac decât să joace în picioare acele sentimente pe care eu le port cu grijă pe inimă”, se arată în mesajul  vedetei.

 

citește și...