Laurette a rămas cu traume după incidentul de la hotel! Vedeta merge la psiholog

26.03.2021, 15:07
Laurette a rămas cu traume după incidentul de la hotel! Vedeta merge la psiholog
Laurette a rămas cu traume după incidentul de la hotel! Vedeta merge la psiholog

Laurette încă nu-și poate reveni din șoc după ce a fost bătută de un bărbat pe nume Marian Tătic, într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. 

Laurette a depus deja plângere penală împotriva agresorului său și a negat că ar fi întreținut relații intime cu el contra cost. Totodată, mulatra a recunoscut că a trăit momente de groază, iar în prezent merge la psiholog.

Laurette merge la psiholog pentru a depăși momentele grele

Vedeta speră ca autoritățile să-și facă treaba, iar Marian Tătic să plătească pentru toate violențele la care a supus-o.

‘Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele! Las autoritățile să își facă treaba, există o anchetă în desfășurare, sper să ia decizia cea mai bună și îmi doresc să plătească pentru tot ce mi-a făcut mie și celorlalte, că sunt multe! Zilnic primesc mesaje de la fete care l-au cunoscut, au fost bătute și violate. Sunt multe victime, multe fete care îmi scriu zilnic!’, a spus Laurette pentru Ciao.ro.

Vedeta are răni vizibile pe corp

Vedeta s-a ales cu răni grave, precum glezna luxată, genunchii tăiați și sânul stâng deplasat.

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a precizat Laurette la Antena Stars.

citește și...