Laurette a fost cerută în căsătorie de iubitul fotbalist. ‘Eu nu am vrut să se știe de relația noastră’

18.01.2021, 12:09
Laurette a fost cerută în căsătorie de iubitul fotbalist. 'Eu nu am vrut să se știe de relația noastră'
Laurette a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios. 'Eu nu am vrut să se știe de relația noastră'

Laurette nu-și mai încape în piele de fericire de când a fost cerută de soție de iubitul misterios. De mai bine de patru luni, mulatra trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. 

Laurette a dezvăluit că este îndrăgostită până peste cap de actualul ei partener. Într-un interviu la Antena Stars, vedeta a recunoscut că iubitul este un fotbalist cunoscut din echipa Dinamo.

Deși nimeni nu se aștepta ca tânărul să aibă intenții serioase cu Laurette, iată că a demonstrat contrariul. Mulatra a precizat că iubirea lor este suficient de puternică pentru o căsnicie.

Laurette, îndrăgostită de fotbalistul Magaye Gueye

‘M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult’, a declarat Laurette pentru Star Matinal.

Laurette Atindehou se iubește cu senegalezul Magaye Gueye, de la Dinamo. Cei doi se cunosc de mai mult timp, însă abia de câteva luni formează un cuplu. Ea a mărturisit că a fost cerută în căsătorie în urmă cu două luni și jumătate, în timp ce se aflau la masă

‘O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea’, a mai declarat vedeta.

Laurette a dat-o la pace cu tatăl fiicei sale

Au apus vremurile când Laurette Atindehou se războia cu tatăl fiicei sale, Mihai Ștefan. Ani la rând, cei doi s-au duelat prin tribunale pentru custodia micuței lor, Serena. Toate certurile și scandalurile au fost date uitării.

Laurette Atindehou și Mihai Ștefan au făcut pace, iar bărbatul își poate vizita fetița ori de câte ori dorește. Mulatra a dezvăluit că relația lor este una pașnică acum.

‘M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate.

Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette, pentru impact.ro.

citește și...