Laurette s-a împăcat cu tatăl fiicei sale. ‘Am lăsat la o parte neînțelegerile’

17.11.2020, 19:07
Laurette s-a împăcat cu tatăl fiicei sale. 'Am lăsat la o parte neînțelegerile'
Laurette s-a împăcat cu tatăl fiicei sale. 'Am lăsat la o parte neînțelegerile'

Au apus vremurile când Laurette Atindehou se războia cu tatăl fiicei sale, Mihai Ștefan. Ani la rând, cei doi s-au duelat prin tribunale pentru custodia micuței lor, Serena. Toate certurile și scandalurile au fost date uitării.

Laurette Atindehou și Mihai Ștefan au făcut pace, iar bărbatul își poate vizita fetița ori de câte ori dorește. Mulatra a dezvăluit că relația lor este una pașnică acum.

Laurette a dat-o la pace cu tatăl fiicei sale

‘M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate.

Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette, pentru impact.ro.

După despărțirea de Laurette, Mihai Ștefan și-a refăcut viața cu Majda Aboulumosha. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani. Laurette a mărturisit că fiica ei a cunoscut-o pe Majda, dar nu au o relație apropiată.

‘Serena a cunoscut-o într-adevăr pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Nu avem nici o treabă cu ei doi ca și cuplu. Nu avem prietenii de genul ăsta’, a mai adăugat vedeta.

citește și...