FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Laurette. Atrage imediat atenția cu fizicul său

15.01.2021, 17:00
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Laurette. Atrage imediat atenția cu fizicul său
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Laurette. Atrage imediat atenția cu fizicul său

Laurette este o femeie frumoasă, care știe foarte bine cu să-și pună în valoare atuurile fizice.

Laurette este posesoarea unui trup cu forme apetisante, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare. De-a lungul vremii, vedeta a pozat în ipostaze pline de senzualitate, care au atras atenția celor care o urmăresc în mediul online.

Laurette a făcut furori cu aparițiile sale în costum de baie sau în ținute sumare, care i-au lăsat la vedere formele voluptuoase.

 

Ce spunea Laurette despre viața sa sentimentală

 

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Laurette a povestit despre viața sa sentimentală într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare. Vedeta a mărturisit că este singură și că a decis să nu se implice în nicio relație, cel puțin deocamdată.

”Sunt singură şi fericită, mi-am dat seama că n-am nevoie de altcineva ca să pot zâmbi sincer şi ca să am un zâmbet de milioane pe faţă. Mi-am dat seama că aveam nevoie să fiu singură pentru a descoperi că mă am pe mine însămi alături atunci când toţi ceilalţi aleg să plece şi să mă lase, chiar dacă poate am nevoie de ei.

Aşa că, nu mulţumesc, am să iubesc mai târziu. Deocamdată încă mă vindec de tot dezastrul pe care alţii l-au lăsat în sufletul meu. Deocamdată nu mai am chef, dar chiar nu mai am chef, să las toţi oamenii fără valoare să păşească în sufletul încălţaţi şi să nu le pese că am şi eu sentimente şi că dacă i-am lăsat în al meu suflet, atunci simt ceva frumos pentru ei… Iar ei nu fac decât să joace în picioare acele sentimente pe care eu le port cu grijă pe inimă”, se arată în mesajul  vedetei.

citește și...