Laurențiu Duță, despre tragediile din viața lui și a colegilor de la 3 Sud Est. ”Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane”

07.05.2022, 14:15
Laurențiu Duță, despre tragediile din viața lui și a colegilor de la 3 Sud Est. ”Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane”
Laurențiu Duță, despre tragediile din viața lui și a colegilor de la 3 Sud Est. ”Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane”

Laurențiu Duță, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre unele dintre cele mai grele momente prin care au trecut el și cei doi colegi ai săi din formația 3 Sud Est – Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. Toți trei și-au pierdut mamele. ”Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane”, a mărturisit cântărețul Laurențiu Duță.

Viorel Șipoș a pierdut-o pe mama sa în luna aprilie a acestui an. A fost cea de-a treia tragedie de acest fel din rândul trupei 3 Sud Est, după ce atât Laurențiu Duță, cât și Mihai Budeanu și-au pierdut mamele – Laurențiu Duță în 2017, iar Mihai Budeanu anul trecut, pe pandemie.

Despre aceste momente extrem de grele din viața lor a făcut Laurențiu Duță declarații pentru click.ro.

Laurențiu Duță, despre tragediile din viața lui și a colegilor de la 3 Sud Est.”Am trecut de 40 de ani, părinții noștri au trecut de 70, trebuie să acceptăm că se mai întâmplă și lucuri nedorite”

„Trebuie să recunoaștem că nu mai suntem tineri. Am trecut de 40 de ani, părinții noștri au trecut de 70, trebuie să acceptăm că se mai întâmplă și lucuri nedorite. Nici unul dintre noi nu mai avem mame.După ce Mihai a trecut prin ce a trecut, la scurt timp și mama lui Mihai s-a dus, anul trecut s-a stins din viață. Acum a lui Vio… Mama mea, acum cinci ani. Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane! Dar viața merge înainte pentru noi, pentru copiii noștri!”, a spus Laurențiu Duță.


„Mihai a trecut printr-o cumpănă foarte mare, a avut o formă severă de Covid. A fost pe muche de cuțit, dar a avut șansă și am avut șansă și noi toți colegii lui. Astăzi , Mihai e bine și cântă la fel de frumos.Acum ne-am revenit. Trupa și-a reluat concertele, și în afara țării. Bine că au trecut toate momentele astea dificile!”, a mai declarat acesta.

3 Sud Est, o trupă de succes

3 Sud Est este o formație de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești. Este formată din Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est au fost prezenți de curând la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde au făcut numeroase dezvăluiri despre cariera lor în muzică și despre începuturi.


Viorel Șipoș a povestit și despre un episod de pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est și s-au dus să discute cu un reprezentant al unei case de discuri. Pe durm spre casa de discuri, Laurențiu Duță se plângea că sunt bălți de apă peste tot. Viorel și-a dat seama ulterior că colegul său avea o gaură în pantof. ”Ploua și Laur tot zicea: ”Ah, ce rece e”. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece. (..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: ”Pentru noi nu e vorba de bani” și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne”, a povestit Viorel Șipoș.
citește și...