Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, este în doliu. Mama artistului a murit

25.04.2022, 13:46
Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, este în doliu. Mama artistului a murit
Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, este în doliu. Mama artistului a murit

Suferință fătă margini pentru cântărețul Viorel Șipoș, în vârstă de 45 de ani. Artistul trece prin momente extrem de grele. Mama lui Viorel Șipoș a încetat din viață de Paște. Cântărețul de la trupa 3 Sud Est a postat, pe contul său de Facebook o poză cu doliu, însoțită de mesajul: ”Drum lin către îngeri mamă!”.

Cântărețul Viorel Șipoș este în doliu.

Mama artistului, Maria, a încetat din viață de Înviere, relatează click.ro.

Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, este în doliu. A anunțat tragedia în mediul online

Viorel Șipoș a postat, pe contul său de Facebook o poză cu doliu, însoțită de mesajul: ”Drum lin către îngeri, mama!”. Acesta a primit numeoase mesaje de condoleanțe din partea fanilor.

Este cea de-a treia tragedie din rândul trupei 3 Sud Est, după ce atât Laurențiu Duță, cât și Mihai Budeanu și-au pierdut mamele – Laurențiu Duță în 2017, iar Mihai Budeanu anul trecut, pe pandemie.

Viorel Șipoș a cunoscut succesul cu 3 Sud Est

3 Sud Est este o formație de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești. Este formată din Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est au fost prezenți de curând la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde au făcut numeroase dezvăluiri despre cariera lor în muzică și despre începuturi.


Viorel Șipoș a povestit și despre un episod de pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est și s-au dus să discute cu un reprezentant al unei case de discuri. Pe durm spre casa de discuri, Laurențiu Duță se plângea că sunt bălți de apă peste tot. Viorel și-a dat seama ulterior că colegul său avea o gaură în pantof. ”Ploua și Laur tot zicea: ”Ah, ce rece e”. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece. (..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: ”Pentru noi nu e vorba de bani” și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne”, a povestit Viorel Șipoș.
citește și...