Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est

20.11.2020, 14:08
Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est
Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud Est, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, însă starea lui nu este una bună.

În cursul zilei de joi, 19 noiembrie, solistul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia și băgat pe secția de terapie intensivă.

Mihai Budeanu are 44 de ani și starea lui este una delicată, după cum au precizat medicii vineri dimineață, 20 noiembrie.

Mihai Budeanu este internat la terapie intensivă

‘Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia’, a declarat un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia, pentru Focus Press.

Colegul lui, Viorel Sipoș, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia. Acesta a mărturisit că doctorii au reușit să îi administreze plasmă, însă starea lui de sănătate rămâne în continuare gravă.

‘Este mai bine acum Mihai. Medicii i-au băgat plasmă pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să meargă bine pentru el’, a declarat Viorel, pentru Impact.ro.

Colegii lui i-au transmis gânduri bune

Colegii lui de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, i-au transmis un mesaj emoționant pe contul lor oficial de Facebook.

‘Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.❤️’, au scris băieții de la 3SE pe Facebook.

citește și...