Laura Cosoi, panicată înainte de naștere! Vedeta urmează să aducă pe lume al doilea copil

15.07.2020, 23:14
Laura Cosoi, panicată înainte de naștere! Vedeta urmează să aducă pe lume al doilea copil
Laura Cosoi, panicată înainte de naștere! Vedeta urmează să aducă pe lume al doilea copil

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în plină stare de alertă, din cauza pandemiei de coronavirus.

La prima naștere, vedeta l-a avut alături pe soțul ei, Cosmin Curticăpean. Din păcate, de data aceasta, bărbatul nu va mai putea asista în sala de nașteri, din cauza restricțiilor cauzate de coronavirus.

De ce se teme Laura Cosoi

Laura Cosoi a explicat că are unele temeri și speră din tot sufletul că totul va decurge bine, deși nu îl va avea lângă ea pe partenerul său.

‘Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita. Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine’, a spus Laura la Pro TV.

Vedeta va aduce pe lume tot o fetiță. Vedeta a făcut dezvăluirea pe rețelele de socializare, unde a atașat mesajului și câteva fotografii alături de soțul și fiica ei, Rita, în vârstă de doi anișori.

‘Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc’, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Va naște tot o fetiță

Laura Cosoi a avut parte de o sarcina ușoară și a mărturisit că nu prea a avut pofte.

Pur si simplu nu-mi venea sa mananc. Mancam dimineata foarte bine, apoi dupa-amiza nu prea mai puteam. In rest, am fost energica, n-am avut nicio stare de moleseala, doar din cand in cand dureri de burta, dar sunt normale.

„Am observat insa ca nu mai pot sa fac miscare cum faceam cand eram insarcinata cu Rita. La fiecare activitate fizica am mici dureri, asa ca prefer sa ma odihnesc. In schimb, sunt la fel de relaxata ca la prima sarcina’, a spus ea pentru demămici.ro. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In asteptarea surioarei ? #8monthspregnant #babygirl #pregnancy

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

citește și...