Laura Cosoi, despre temerile din perioada de pandemie. ”Ni se tot trag semnale de alarmă”

28.05.2020, 09:40
Laura Cosoi, despre temerile din perioada de pandemie. ”Ni se tot trag semnale de alarmă”
Laura Cosoi, despre temerile din perioada de pandemie. ”Ni se tot trag semnale de alarmă”

Laura Cosoi a vorbit despre temerile pe care le-a avut în toată această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Vedeta a mărturisit că a avut numeroase temeri pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

”Ei, da, trebuie să recunosc că la început am avut nişte temeri, m-am speriat puţin văzând câţi oa­meni muriseră deja de coronavirus şi gândindu-mă la ce riscuri suntem expuşi noi, toţi oamenii, deci in­clusiv eu, fetiţa mea din burtică, Rita, Cosmin şi fa­miliile noastre.

Dar, după aceea, mi-am trans­format gândurile negre în gânduri albe și mi-am spus că, în viaţa asta, nu mi-am „proiectat” ca eu şi ai mei să ne infectăm şi să păţim ceva de la vreun virus din ăsta şi am decis să pun punct temerilor.

Sigur, ne-am păzit şi ne păzim în continuare, suntem atenţi şi prudenţi cu toţii dar, pur şi simplu, am re­fu­zat să mă mai gândesc cu frică la ceea ce se în­tâmplă. Și astfel, seninul a revenit”, a mărturisit Laura Cosoi într-un interviu pentru publicația Formula AS.

”Sper că vom înțelege lecţia”

Laura Cosoi este de părere că oamenii ar trebui să învețe ceva din toate tragediile care s-au întâmplat în lume în ultimii ani.

”Şi-apoi – ştii – eu cred că pentru toate există un motiv şi mi se pare că şi pandemia asta nu e întâmplătoare, ci a venit tot ca o lecţie pentru umanitate, după multe alte lec­ţii: tsunami-ul din Thailanda, incendiile din Aus­tra­lia, din cauza cărora s-a distrus atâta vegetaţie şi au murit milioane de animale, focul care a ruinat parte din Catedrala Notre-Dame…

Ni se tot trag semnale de alarmă, pe care însă cei mai mulţi oameni nu le-au înțeles, n-au priceput că trebuie să ne schimbăm atitudinea, să ne oprim din a distruge, inclusiv vieţi, din a consuma fără cap resursele planetei. Şi acum, cu COVID-ul, eu cred că tot mesajul ăsta ni se trans­mite.

Aşa că, dincolo de tragedii, dincolo de morţile atât de multor oameni şi dincolo de frici, sper că vom înțelege lecţia şi ne-o vom însuşi. Măcar pentru ca tragediile şi morţile, şi fricile să nu fi fost în van”, a mai declarat vedeta.

citește și...