Laura Cosoi, noi amănunte despre sarcină. ”Nu țin legătura cu doctorul, nu prea am de ce”

02.04.2020, 15:43
Laura Cosoi, noi amănunte despre sarcină. ”Nu țin legătura cu doctorul, nu prea am de ce”
Laura Cosoi, noi amănunte despre sarcină. ”Nu țin legătura cu doctorul, nu prea am de ce”

Laura Cosoi a vorbit despre cea de-a doua sarcină și a explicat cum se descurcă în această perioadă de izolare la domiciliu.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care are o fetiță, Rita. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Laura Cosoi urmează să aducă pe lume o tot o fetiță.

Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine și că sarcina decurge normal.

”Mă simt bine! Al doilea trimestru de sarcină este cel mai frumos, cel mai plăcut. Nu ai nici burta foarte mare, dar totuși simți mișcările copilului. Eu am avut noroc de o sarcină ușoară și de data asta, ca și la prima, cu Rita. Am scris pe blog despre cum m-am simțit, dar pe scurt, pot să spun că ambele sarcini sunt asemănătoare. Diferența e că de data aceasta, în primele trei luni nu prea am avut poftă de mâncare. Nu mi-a fost rău, pur și simplu nu am avut apetit”, de clarat Laura Cosoi pentru revista Viva.

Aflată la Târgu Mureș, vedeta a afirmat că nu prea ține legătura cu medicul în această perioadă și a explicat și de ce.

”Nu țin legătura cu doctorul, nu prea am de ce. Fiind la a doua sarcină, știu la ce să mă aștept, iar prima a fost relativ recentă, mai țin minte una, alta de atunci. Totuși, am avut inspirația ca înainte să vin la Târgu Mureș să mă duc să-mi fac un control. Totul era în regulă, iar acum urmează să ajung la morfologia de trimestrul al doilea și analizele de sânge. Într-o săptămână, două, ar trebui să ajung la București pentru asta”, a mai declarat Laura Cosoi pentru sursa citată.

citește și...