Cum a aflat Laura Cosoi că este însărcinată pentru a doua oară. A povestit cu lux de amănunte!

15.03.2020, 14:42
Cum a aflat Laura Cosoi că este însărcinată pentru a doua oară. A povestit cu lux de amănunte!
Cum a aflat Laura Cosoi că este însărcinată pentru a doua oară. A povestit cu lux de amănunte!

Laura Cosoi a povestit despre momenttul în care a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care are o fetiță, Rita. Vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume o tot o fetiță. Anunțul despre cea de-a doua sarcină a fost făcut chiar de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Pe blogul său, Laura Cosoi a povestit despre momentul în care a aflat că este însărcinată cu al doilea copil și despre cum și-a anunțat familia.

”Ziua în care am aflat, după cina cu prietenii noștri de la Conac Polizu. S-a întâmplat chiar înainte de sărbătorile de iarnă și a fost foarte emoționant, pentru că am dat vestea cea mare în familie, chiar la masa de Crăciun. Am îmbrăcat-o pe Rita într-un body, pe care am scris „Surioara mare” – evident, nu știam sexul copilului – și am coborât cu gândul să colindăm familia. Când am ajuns jos, surpriză a venit din partea lor: ne-au cântat toți La mulți ani, iar în mâini aveau un tort uriaș. Însă nimeni nu a observat surpriză noastră.

Am pus-o pe Rita sus, pe un scaun, să fie vizibil mesajul și, în timp ce cântăm toți, așteptăm să descopere cineva ce avea de spus. Dar, nimic! Nimeni nu s-a prins!

Când adulții au terminat de cântat, Rita a avut și ea un „moment artistic”, învățase la creșă Moș Crăciun cu plete dalbe . Ce-i drept, nu nimerește ea chiar toate cuvintele, dar e extrem de nostimă cum le potrivește! Și, în timp ce cânta ea, așa drăguț, „Mos Crăciun…” mamă a sesizat mesajul și m-a întrebat dacă e adevărat. A urmat o bulversare generală – lacrimi de bucurie, îmbrățișări, pupături, în timp ce alții nu prindeau ideea și întrebau ce se întâmplă. Adică de ce e Rita surioară cea mare? A fost extrem de frumos și amuzant în același timp, dar și emoționant, pentru că acesta a fost cadoul nostru de Crăciun pentru familie.

În 2017, tot de Crăciun am agățat în brad o rochiță și astfel l-am anunțat pe Cosmin că vom avea o fetiță. (primisem rezultatul Harmony). Am păstra obiceiul și de această dată și am agățat în brad body-ul Ritei prin care am anunat familia că familia se mărește. 🙂”, a mărturisit vedeta.

Laura Cosoi a explicat și cum a fost primul trimestru de sarcină.

”În primul trimestru am avut parte de o sarcină foarte asemănătoare cu cea anterioară, ceea ce se întâmplă și acum. Nu mi-e greață, nu mi-e rău, iar una dintre puținele diferențe e că nu prea am avut poftă de mâncare. Pur și simplu nu-mi venea să mănânc. Mâncam dimineață foarte bine, apoi după-amiza nu prea mai puteam. În rest, am fost energică, n-am avut nicio stare de moleșeală, doar din când în când dureri de burtă, dar sunt normale.

Am observat însă că nu mai pot să fac mișcare cum făceam când eram însărcinată cu Rita. La fiecare activitate fizică am mici dureri, așa că prefer să mă odihnesc. În schimb, sunt la fel de relaxată că la prima sarcină, numai că îmi este dor de bebelușul meu și aș vrea să o văd tot timpul.

Acum sunt parcă mai conștientă decât la prima sarcină, pentru că știu cum se va concretiza: o sarcină se transformă într-un bebe, apoi într-un copil, care îți bucură sufletul de câte ori îl vezi. Când mă uit la Rita, îmi dau seamă că în mine crește o viață și un suflet care va fi jumătatea Ritei”, a spus ea.

citește și...