Când va naște Laura Cosoi. A ales numele pentru viitorul bebeluș

18.03.2020, 14:59
Când va naște Laura Cosoi. A ales numele pentru viitorul bebeluș
Când va naște Laura Cosoi. A ales numele pentru viitorul bebeluș

Laura Cosoi a dezvăluit când urmează să nască. Vedeta a explicat că a ales și numele pentru viitorul bebeluș.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care are o fetiță, Rita. Vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Laura Cosoi urmează să aducă pe lume o tot o fetiță. Anunțul despre cea de-a doua sarcină a fost făcut chiar de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Vedeta urmează să devină mămică pentru a doua oară în luna august a acestui an, după cum a mărtuisit pentru click.ro. Artista a ales deja numele pentru cea de-a doua fetiță a ei, însă a refuzat să-l facă public deocamdată.

”Voi naște în luna august și avem numele. Avem numele, a fost dragoste la prima audiție, că să zic așa. E un nume pe care îl voi spune, evident, în momentul în care se naște, așa cum am procedat și cu Rita. Și Doamne ajută să fie totul bine, să ajungem toți și în siguranță în luna august, când se va mări familia noastră”, a declarat Laura Cosoi.

Vedeta a explicat cum decurge sarcina sa.

”Imediat întru în cinci luni și nu mai am de nici unele. Mă simt foarte bine, m-am simțit bine și la început, în primul trimestru, am avut o sarcină ușoară, ca și la Rita. Mi-a lipsit pofta de mâncare în primul trimestru, dar mi-a revenit între timp, așa încât mănânc tot felul de lucruri, mă odihnesc, îmi face bine”, a mai spus ea.

citește și...