Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui ei. ”Aici a fost șocul”

16.02.2021, 10:01
Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui ei. ”Aici a fost șocul”
Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui ei. ”Aici a fost șocul”

Laura Cosoi a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a făcut declarații dureroase despre moartea tatălui său.

În luna noiembrie a anului trecut, Laura Cosoi a trecut printr-o mare suferință. Tatăl vedetei, Marius Cosoi, un reputat antrenor de handbal, a încetat din viață. Acesta fusese infectat cu COVID-19.

Laura Cosoi a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”,de la Pro TV,  unde a vorbit despre experiența tragică pe care a trăit-o la finalul anului trecut, când tatăl ei a încetat din viață.

Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui ei. ”Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul”

„A fost o perioadă foarte grea. Nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Era foarte puternic sportiv, împlinise 70 de ani, cu două luni înainte facusem botezul Verei. A fost diabetic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea atunci în luna martie, când a început pandemia, așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el”, a declarat Laura Cosoi, citată de click.ro.

Vedeta a dezvăluit și ce i-a spus tatăl său ultima oară când au vorbit.

„În 17 noiembrie m-a sunat să mă anunțe, așa în râs parcă, că i-a ieșit testul pozitiv. Părea asimptomatic, joi, când m-a anunțat. Îi dispăruse mirosul de miercuri și joi a primit rezultatul testului. Aici a fost șocul. Nu avea febră, avea doar o durere de cap. Era despărțit de mama, dar au luat copiii amândoi, frații mei, au avut. Luni seara l-am internat, marți era în spital la Iași, la infecțioase. L-am adus apoi la București. Dimineața am vorbit cu el și în câteva ore nu mai era bine. În spital nu ai cu cine să iei contact. Când l-am adus la București nu avea voie să mai vorbească cu noi. Când am primit telefonul că trebuie să căutăm un pat de terapie intensivă pentru el în țară, am fost în șoc. Am fost în situația disperată de a găsi un pat, am găsit unul pe secție la Matei Balș. Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit. S-a stins. Nu poți să-ți iei rămas bun. Am mai apucat să mai vorbesc cu el sâmbăta seara, pe Facebook, ne-a ajutat cineva din salon cu el. A fost ultima dată. Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis: ”e acum, să vedem ce va fi. E o luptă foarte mare, un război care nu știi cum se termină”. E greu să-ți iei rămas bun când nu ești pregătit”, a mai spus ea.

 

citește și...