Laura Cosoi, despre mariajul cu Cosmin Curticăpean. ”Au mai existat și momente mai tensionate”

13.09.2022, 15:16
Laura Cosoi, despre mariajul cu Cosmin Curticăpean. ”Au mai existat și momente mai tensionate”
Laura Cosoi, despre mariajul cu Cosmin Curticăpean

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluii din mariajul său cu Cosmin Curticăpean. Cei doi formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românbesc. Au împreună trei fetițe adorabile. laura Cosoi a mărturisit, însă, că și în relația ei cu partenerul de viață mai există tensiuni.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara.

Laura Cosoi a dat detalii despre mariajul său cu Cosmin Curticăpean pentru playtech.ro. Vedeta a mărturisit că și în relația lor mai există momente tensionate, însă niciodată nu s-a pus problema divorțului între ea și soțul său.

Laura Cosoi, despre mariajul cu Cosmin Curticăpean. ”Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă”

„Sunt momente și momente, ca în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă”, a declarat Laura Cosoi pentru sursa mai sus-menționată.

”Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață. Suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Iar cel de-al treilea copil ne-a unit și mai mult”, a mai spus aceasta.

 

citește și...