Laura Cosoi a născut o fetiță. A devenit mămică pentru a treia oară!

23.06.2022, 16:28
Laura Cosoi a născut o fetiță. A devenit mămică pentru a treia oară!
Laura Cosoi a născut o fetiță. A devenit mămică pentru a treia oară!

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a devenit mămică pentru a treia oarră. Vedeta a adus pe lume o fetiță. Aceasta a dat publicității, pe contul său de socializare, o fotografie, și a anunțat și ce nume va purta micuța. Laura Cosoi și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, mai au două fetițe, Rita și Vera.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară.

Laura Cosoi a născut o fetiță. Ce nume a ales pentru micuță

Vestea a fost dată chiar de Laura Cosoi, în mediul online, acolo unde ac easta a postat și prrima fotografie cu bebelușul și a dezvăluit cum se va numi micuța.

”Lara 🤍 Multumim, Doamne 🙏🏻”, a anunțat vedeta pe contul său de socializare.

Ce a declarat Laura Cosoi despre botezul celei de-a treia fetițe

Vedeta a explicat recent , pentru revista Viva, când va avea loc botezul celei de-a treia fetițe. ”Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță. Încă dinainte de a rămâne însărcinată, i-am spus lui Cosmin: „Vezi că va fi tot fetiță!, deci nu e ca și cum ne așteptam să fie băiat. Am simțit că va fi și când am fost la ecografia de primul trimestru, la morfologie, și când se vedea practic sexul copilului, i-am zis lui Cosmin: „E fetiță”, a declarat Laura Cosoi.

”Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu. Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune. Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, mai spunea vedeta.

citește și...