Laura Cosoi, curtată de admiratori: “Încă primesc mesaje. Acum află și soțul meu”

17.11.2021, 19:58

Laura Cosoi (39 de ani) este una dintre cele mai apreciate vedete din România datorită aspectului său fizic, cât și a personalității sale, așa că nu ar trebui să mire pe nimeni că are o mulțime de admiratori. Desemnată cea mai frumoasă  femeie din România, în 2013, de FHM, Laura Cosoi reușește să întoarcă priviri chiar și din postura de femeie căsătorită.

Laura Cosoi a vorbit miercuri în cadrul emisiunii  ”La Măruță” despre adolescentă,dar despre prezent. Întrebată cât de curtată a fost în perioada adolescenței, artista a mărturisit că încă primește mesaje de la bărbați.

Mai mult, actrița spune că soțul ei este la curent cu mesajele primite de la admiratorii săi.

Laura Cosoi este curtată și în prezent

”Încă sunt curtată. Doar că acum află și soțul meu, îi arăt ce mesaje primesc și știe unde ne încadrăm”.

Actrița spune că nu ținea în secret dacă plăcea pe cineva, în adolescență, și a precizat că în liceu era foarte directă.

”Dacă mi-a plăcut de cineva, eu am fost directă”.

Laura Cosoi îi intimida pe băieți în liceu

Laura Cosoi spune că intimida foarte mult băieții, în adolescență, care nu aveau suficient curaj să o abordeze.

”Intimidam foarte mult. În liceu, stiu sigur că erau mulți băieți care voiau să se îndrepte spre mine, dar probabil nu o făceau pentru că ei considerau că o să fie refuzați”.

 

Artista a avut prima relație la 19 ani, primul ei iubit fiind un tânăr din Iași.

”Prima mea relație a fost cu un băiat la 19 ani, pe care îl stiu și acum. E tot la Iași”.

Laura Cosi a fost Miss Boboc

Totodată, Laura Cosoi a recunoscut că era și foarte populară în liceul în care a învățat, întrucât făcea dans sportiv, ceea ce la vremea respectivă părea de pe altă planetă.

”Eram populară în adolescență pentru că făceam dans sportiv, era o inovație. Când apăream la zilele liceului, se oprea lumea în loc, pentru că nu mai văzuse acel sport. În al doilea rând, eram populară pentru că am fost Miss Bocboc, tata era profesor în școala mea”.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi au împreună două fetițe minunate. Artista spune că și-ar dori și un băiat.

”Cosmin e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşți atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, spunea Laura Cosoi.

 

citește și...