Prin ce a trecut Laura Cosoi. ”Astă noapte m-am trezit de cel puțin 5 ori pentru Vera și colac peste pupază Rita s-a trezit la 6”

10.05.2021, 12:19
Prin ce a trecut Laura Cosoi. ”Astă noapte m-am trezit de cel puțin 5 ori pentru Vera și colac peste pupază Rita s-a trezit la 6”
Prin ce a trecut Laura Cosoi. ”Astă noapte m-am trezit de cel puțin 5 ori pentru Vera și colac peste pupază Rita s-a trezit la 6”

Laura Cosoi le-a povestit prietenilor săi virtuali că a avut parte de o noapte extem de obositoare.

Laura Cosoi a mărturisit, în mediul online, că a avut parte de o noapte obositoare. S-a trezit de mai multe ori pentru a se ocupa de una dintre fetițele ei, în timp ce cealaltă fiică a sa s-a trezit foarte devreme. Cu toate că recunoaște că se resimte, vedeta și-a făcut timp să meargă în aer liber pentru a-și face antrenamentele de întreținere.

”Pur si simplu sunt nedormita… de cativa ani. Pot spune ca m-am obisnuit, dar asta nu inseamna ca nu ma simt obosita uneori. Asta noapte m-am trezit de cel putin 5 ori pentru Vera si colac peste pupaza Rita s-a trezit la 6. Imi propusesem sa ies la alergat, dar numai gandul ma obosea si mai tare. Cu toate astea am reusit performanta de a ma mobiliza si am facut o alergare de 30 de minute plus streching 15-20 min. Am crezut ca nu voi da randament, dar a fost mult mai bine decat m-am asteptat. Vremea asta cu soare mi-a amintit si de orele de sport din liceu, pe care le-am facut cu tata…Tind sa cred ca noile generatii nu mai fac sport ca pe vremea noastra. Sau ma insel? Sunt putin ingrijorata la gandul asta in ceea ce le priveste pe fete…?”, a explicat Laura Cosoi.

Ce spune Laura Cosoi despre soțul ei. ”Mi se părea un Don Juan”

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Laura Cosoi a făcut declarații, într-un interviu, despre soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi se știau din anul 2003, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2021.

”Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit. Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun „La mulţi ani!“ şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: „Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?“. Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas”, a povestit vedeta.

Laura Cosoi a mărturisit că în mariajul ei, cel care este mai gelos este Cosmin C urticăpean. ”Nu, nu sunt pentru căsunt o femeie care are multă încredere în ea şi nu s-a pus problema până acum să am emoţii… Da, el e mai gelos. Este evident. Lui îi place să deţină controlul şi prin prisma meseriei. Dar nu e un control gen posesivitate, ci ca să gestioneze lucrurile din timp, să nu-l ia nimic pe nepregătite. El vrea să ştie toate datele ca să aibă o rezolvare rapidă. E extrem de calculat”.

citește și...