Laura Cosoi, amănunte necunoscute din relația cu Smiley. N-a mai spus niciodată aceste lucruri!

11.10.2020, 10:45
Laura Cosoi, amănunte necunoscute din relația cu Smiley. N-a mai spus niciodată aceste lucruri!
Laura Cosoi, amănunte necunoscute din relația cu Smiley. N-a mai spus niciodată aceste lucruri!

Laura Cosoi a făcut declarații legate de Smiley, cel cu care a trăit o poveste de dragoste în urmă cu ani.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a acestui an, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Cu ani în urmă, Laura Cosoi a trăit o poveste de dragoste cu Smiley, cel care acum are o relație cu Gina Pistol, cea care urmează să-l facă tătic pentru prima oară.

Într-un interviu pentru life.ro, Laura Cosoi a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Smiley.

Vedeta și-a amintit de perioada când ea și Smiley era în vizorul tuturor și despre cum a perceput celebritatea în acea perioadă.

”Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane, fiindcă nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a explicat Laura Cosoi.

Laura Cosoi: ”Celebritatea are un tăiș ciudat”

Laura Cosoi a comentat și despre faptul că după separarea de Smiley acesta a rămas în continuare în centrul atenției, în timp ce ea a preferat să facă un pas înapoi și să-și vadă de viață departe de ochii curioșilor.

”Da, așa e, iar eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta.

El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor. Dincolo de asta nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine.

Vedetele de astăzi nu se mai compară cu vedetele de pe vremuri de la ProTv. Atunci erai Dumnezeul presei din România, fiindcă în jurul tău era creat un efect de miraj. Niciun jurnalist nu putea să mă sune direct vreodată. Era imposibil să ajungă la mine. Iar această intangibilitate duce la această imagine.

Acum așa ceva nu mai este posibil. Acum oricine poate ajunge la mine, eu pot ajunge la oricine: îi scriu pe Instagram, pe Facebook și vorbim.

Nu știu dacă m-am retras conștient sau nu, dar nu mi-am dorit niciodată nici să dau autografe, nici să fiu super aplaudată, ci mi-am dorit să fac ce-mi place, să fiu fericită, să aleg să merg undeva, nu să mi se impună, iar dacă vreau să nu particip la o emisiune ori să dau un interviu să pot să refuz.

Și celebritatea are un tăiș ciudat. Fiindcă la sfârșitul zilei, după ce tragi cortina, cel mai important este cum te simți tu în acel rol, în acea postură. Iar pentru mine a contat să fiu fericită și să am parte de un om care să fie lângă mine tot timpul”, a mai spus vedeta.

citește și...