Laura Cosoi a dezvăluit cine îi va boteza cea de-a treia fetiță. ”Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”

04.05.2022, 14:16
Laura Cosoi a dezvăluit cine îi va boteza cea de-a treia fetiță. ”Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”
Laura Cosoi a dezvăluit cine îi va boteza cea de-a treia fetiță. ”Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta formează o familie cu Cosmin Curticăpean. Aceasta a dezvăluit cum se simte în ultimul trimetru de sarcină, dar și când intenționează să își boteze fetița pe care urmează să o aducă pe lume și cine vor fi nașii acesteia.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil.

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se simte în ultimul trimestru de sarcină, dar și când va avea loc botezul fetiței pe care o va aduce pe lume.

Laura Cosoi a dezvăluit cine îi va boteza cea de-a treia fetiță. ”Noi păstrăm această tradiție”

”Mă simt foarte bine, îmi priește sarcina. De fiecare dată m-am simțit foarte bine pe parcursul sarcinilor. Au fost sarcini ușor de dus, adică fără complicații, până la termen, cu nașteri frumoase. Dar acum mi se pare așa că, la a treia, e parcă altfel, pentru că elementul de necunoscut de la prima sarcină nu există, sunt mai multe lucruri care mi se par diferite. (…) Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță. Încă dinainte de a rămâne însărcinată, i-am spus lui Cosmin: „Vezi că va fi tot fetiță!, deci nu e ca și cum ne așteptam să fie băiat. Am simțit că va fi și când am fost la ecografia de primul trimestru, la morfologie, și când se vedea practic sexul copilului, i-am zis lui Cosmin: „E fetiță”, a declarat Laura Cosoi.

Despre botezul micuței pe care o va aduce pe lume și despre nașii acesteia, vedeta a spus: ”Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu. Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune. Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”.

citește și...