Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară! De ce a ales vedeta să nască natural

17.08.2020, 19:17
Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară! De ce a ales vedeta să nască natural
Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară! De ce a ales vedeta să nască natural

Fericire mare pentru Laura Cosoi! Sâmbătă, 15 august, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară. Tot în ziua respectivă, ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat cinci ani de la nunta tradițională din Ardeal.

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani, a născut pe cale naturală la o maternitate privată din Capitală și a adus pe lume o fetiță. Micuța se va numi Vera. Vedeta mai are o fetiță, pe Rita.  În plus, Laura Cosoi a ținut să împărtășească acest moment emoționant și cu fanii săi.

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară

‘Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera. Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati și cu Rita bună. Ah, câte emoții’, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

De ce a ales să nască natural

În urmă cu doi ani, atunci când a adus-o pe lume pe Rita, aceasta explica de ce a ales să nască natural, lucru care s-a întâmplat și la a doua sarcină.

‘Consider că această este o alegere extrem de personală, asumată de fiecare femeie. E ceva ce simți, mai mult intuitiv, dacă e cazul să ai această opțiune sau nu. Oricum, nu prea știi în ce te bagi sau la ce să te aștepți! Fiecare naștere este o experiență unică și, din această cauză, oricât de multe opinii ai asculta, important e ce simți tu. Iar eu simt că sunt pregătită. Sunt o femeie puternică, flexibilă, care a făcut sport toată viața și a trăit echilibrat.

Nașterea naturală n-are de-a face cu bravura, pentru că este un lucru firesc. Nu-mi doresc să demonstrez nimic. Și cu toate acestea, multă lume mă întreabă: «Dar nu ți-e teamă?» Răspunsul e simplu: nu, pentru că nu știu la ce să mă aștept ! Eu simt că fetița mea mă va ajuta și ea. Mă bazez pe lucrul acesta! Intuiția îmi spune că pot să fac echipă bună cu ea și sperăm că totul va fi perfect’, a scris la vremea respectivă Laura pe blogul personal.

 

citește și...