Larisa Udilă, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”, despre ce s-a întâmplat în ziua în care Adelina Pestrițu a fost confirmată cu coronavirus. ”Se pare că situația este extrem de controversată”

04.09.2020, 10:49
Larisa Udilă, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”, despre ce s-a întâmplat în ziua în care Adelina Pestrițu a fost confirmată cu coronavirus. ”Se pare că situația este extrem de controversată”
Larisa Udilă, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”, despre ce s-a întâmplat în ziua în care Adelina pestrițu a fost confirmată cu coronavirus. ”Se pare că situația este extrem de controversată”

Larisa Udilă, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a făcut declarații despre ziua în care Adelina pestrițu a fost confirmată cu coronavirus. Larisa ar fi trebui să se întâlnească cu fosta asistentă TV la o ședință foto.

În urmă cu trei zile, fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu a anunțat că este infectată cu COVID-19. Aceasta a mers să-și facă testul pentru coronavirus după ce nu a mai avut gust și miros. În ziua în care a fost confirmată cu coronavirus, Adelina Pestrițu ar fi trebuit să meargă la o întâlnire cu Larisa Udilă, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, pentru o ședință foto. Larisa Udilă a explicat, însă, că nu s-a mai întâlnit cu Adelina și a povestit și din ce cauză a avut stări de rău după ce toată lumea a comentat pe seama acestui lucru.

”Mie mi-e rău pentru că iau un tratament cu antobiotice”

“Se pare că situația este extrem de controversată! Nu am primit atâtea mesaje nici când eram la ”Bravo, ai stil!”. Înțeleg că sunteți îngrijorați! Da, este adevărat că ieri am fost la un shooting pentru noua colecție a Adelinei, însă Adelina Pestrițu nu a ajuns la acel shooting. Ea a spus totul, detaliat pe contul ei, în Story. Ea s-a dus spre spital pentru că se simțea rău și nu a mai ajuns la noi. Îi doresc sănătate multă și mult bine Adelinei! Controversele nu își au rostul în aceste momente. Nu am interacționat cu Adelina ieri!

Mie îmi este rău acum pentru că iau un tratament cu antibiotice și este extrem de greu de dus. Mă tratez de helicobacter pilori și iau cinci pastile de antibiotic pe zi. Medicamentele îmi dau niște stări de rău de îmi vine să leșin. Am dureri în stomac și mi se face rău. Ieri, chiar am plecat de la shooting pentru că nu mai puteam de rău ce îmi era. Adelina nu a venit la acel shooting, iar pe mine m-a sunat toată familia, îngrijorată de ce se întâmplă cu mine. O să merg să mă testez, desigur, dar eu vă mulțumesc pentru că îmi purtați de grijă”, a spus Larisa Udilă, pe Insta Story, conform kanald.ro.

citește și...