Cristina Șișcanu vorbește despre participarea ei la ”Bravo, ai stil”. ”Nu mi-a fost frică de avalanșa de comentarii”

03.09.2020, 15:18
Cristina Șișcanu vorbește despre participarea ei la ”Bravo, ai stil”. ”Nu mi-a fost frică de avalanșa de comentarii”
Cristina Șișcanu vorbește despre participarea ei la ”Bravo, ai stil”. ”Nu mi-a fost frică de avalanșa de comentarii”

Cristina Șișcanu a vorbit despre participarea ei la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele care participă în acest sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a ținut să le spună celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce înseamnă pentru ea participarea la show-ul de stil de la Kanal D.

”Dragii mei, am primit foarte multe mesaje despre participarea mea la ”Bravo, ai stil!”. Vreau să vă spun că deja am câștigat enorm fiind în această competiție: am evoluat din punct de vedere stilistic, am învățat foarte mult despre estetică, fashion, trend-uri, ce mi se potrivește etc.

Dar cel mai important lucru: și în această situație mi s-a confirmat că atitudinea și încrederea de sine fac diferența! A avea încredere în propria persoană nu înseamnă să fii lipsit de modestie, ci dimpotrivă ! Devii încrezătoare doar în urma unui proces lung de autocunoaștere prin muncă, perseverentă și autoeducare”, a spus Cristina Șișcanu.

”Eu am curaj”

Cristina Șișcanu continuă mesajul afirmând că este o luptătoare și că nu i-a fost niciodată teamă de comentariile care s-au făcut atunci când ea și-a spus foarte clar părerea într-o anumită situație.

”Eu sunt o luptătoare și cu un spirit al dreptății foarte dezvoltat, așa că atunci când urmăriti parcursul meu la ”Bravo, ai stil” și vedeti situații în care eu îmi susțin propriile idei, înainte de a mă judeca, încercați să luați toate elementele în considerare și să vedeti că poate am dreptate. Știu că vor fi persoane care îmi vor aproba atitudinea și altele care nu vor fi de acord cu abordarea mea.

Așa s-a întâmplat mereu… și asta pentru ca eu am curaj! Nu mi-a fost frică de avalanșa de comentarii dezaprobatorii pe care le-am primit în anumite situații când am avut abordări curajoase ale unor subiecte delicate. Și victoria mea a fost că v-am adunat aici pe voi, cei curajoși, și pe cei care l-a început nu erau de acord cu mine, dar în timp au devenit și ei curajoși. Vă mulțumesc din suflet și vă iubesc! Să continue spectacolul!”, a încheiat vedeta.

citește și...