Adelina Pestrițu are coronavirus. ”Am rămas fără gust și fără miros”

02.09.2020, 08:06
Adelina Pestrițu are coronavirus. ”Am rămas fără gust și fără miros”
Adelina Pestrițu are coronavirus. ”Am rămas fără gust și fără miros”

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a anunțat cu lacrimi în ochi că are coronavirus. Bruneta și-a făcut testul pentru coronavirus după ce a rămas fără gust și miros.

Adelina Pestrițu a anunțat prin intermediul paginii ei de Instagram că și-a făcut și ea testul pentru COVID-19 și că acesta a ieșit pozitiv.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați”, a spus Adelina Pestrițu, citată de protv.ro.

Soțul ei a ieșit negativ

Adelina Pestrițu a explicat că a decis să-și facă testul pentru coronavirus după ce a rămas fără gust și miros. De asemenea, ea a spus că și soțul său s-a testat, iar testul a fost negativ.

”Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.

O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a adăugat vedeta.

Imediat după ce a fost preluată de medici și a intrat în spital, Adelina Pestrițu le-a mai transmis urmăritorilor de pe pagina ei de Instagram un mesaj.

„Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă poate mai puțin activă, da simt că vor veni și zile mai bune! Aveți grijă de voi și purtați masca!!!”, a mai spus ea, potrivit wowbiz.ro.

citește și...