Larisa Udilă, clipe de coșmar în Bulgaria! Ce a pățit vedeta: ‘Sunt gravidă și nu-mi permit să fac…’

26.07.2021, 14:26
Larisa Udilă, clipe de coșmar în Bulgaria! Ce a pățit vedeta: 'Sunt gravidă și nu-mi permit să fac...'

Larisa Udilă, fostă concurentă la ‘Bravo ai stil’, a avut parte o experiență urâtă pe litoralul bulgăresc. Bruneta se află în ultimul trimestru de sarcină, așa că a decis să plece în vacanță.

Ea și soțul său au ales să meargă în Bulgaria, însă a avut parte de o surpriză de proporții când a ajuns la hotel. Larisa Udilă și-a rezervat câteva zile pe litoralul din Bulgaria, însă a avut parte de o dezamăgire de proporții când a descoperit cum stăteau lucrurile de fapt.

Larisa Udilă, vacanță dezastruoasă în Bulgaria

În mediul online, bruneta a povestit ce a pățit, după ce s-a cazat la un hotel de lux din Bulgaria. Condițiile lăsau de dorit, iar mâncarea era îngrozitoare. Enervată la culme, Larisa Udilă a căutat imediat altă cazare.

„Suntem plecați de la 7 dimineața și este ora unu noaptea și abia acum ne-am cazat la un hotel care sper că este ok. Nu vreau să fac reclamă negativă, dar este a doua oară când vin în Bulgaria și am o experiență groaznică. Sunt gravidă și nu-mi permit să fac vreo enterocolită, așa că am venit la un alt hotel.

Nu știu cum este, vom vedea mâine dimineață la micul dejun. Personalul din Bulgaria este neprietenos. Nu mai vin niciodată în Bulgaria. Mai bine plecați în Turcia sau oriunde altundeva. Eu am ales o vacanță în Bulgaria pentru că mai am două săptămâni și nasc și era singurul loc în afara țării în care puteam merge. Nu voiam sub nicio formă să merg în Constanța, în Mamaia, nicăieri. Am ales un hotel foarte apreciat, arăta impecabil, arăta de 4 stele, dar vai de capul meu.

Ajungi la hotel și afli că nu există loc la piscină, pe plajă, la restaurantele a la carte, mâncarea de la prânz și de la cină a fost holeră. Cartofi prăjiți congelați fără sare și fără nimic, orez nefiert… nu am avut ce să mâncăm. Cireașa de pe tort a fost că ei au trei restaurante a la carte și ne-am gândit să ne facem rezervare. Ne-au spus că putem să facem rezervare abia săptămâna viitoare. Păi și de ce mai cazezi oameni dacă nu ai locuri disponibile. Singurul loc în care pot mânca oamenii este o cantină unde găsești o chiftea de porc și un orez nefiert.

Pentru banii pe care i-am plătit pentru trei nopți mai puneam o mie de lei și îmi luam sejur în Antalya. Cum să vii la un hotel cu plajă privată și să nu ai loc e șezlong sau la piscină sau la restaurant. Și scuza lor a fost că au foarte mulți oameni cazați. Și de ce mai cazați oameni dacă nu aveți locuri?!”, a povestit Larisa Udilă, pe rețelele de socializare.

citește și...